Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » CSászárral szültem.10 honapos...

CSászárral szültem.10 honapos a fiam és a teszt pozitív. Elég komplikációs volt a szülésem, akkor most el kell vetetnem a babát?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért "kell"-ene? Milyen komplikációk voltak? Szerintem ezt az orvosoddal kéne megbeszélni, ő tudja, hogy orvosilag milyen következményekkel járhat, ha megtartjátok. Ha szeretnétek megtartani, remélem lesz rá mód, hogy ne kelljen elvenni.
2009. márc. 26. 07:07
 2/7 A kérdező kommentje:
levált a méhlepény! azonnali császár volt ahol átvágtak egy vénát majdnem elvéreztem még egy hónap múlva is nagyon fájt nem bírtam az ágyból felkellni csak sírva...
2009. márc. 26. 07:12
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!!

nem törvényszerű, hogy ennél a babánál is így végződjön a terhesség!! beszéld meg az orvosoddal részletesen, és ha szeretnétek a testvérkét, tartsátok meg!!

2009. márc. 26. 07:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Mindenképpen orvossal beszélj erről.

De remélem, nem lesz akadálya a kistesónak. :)

22 hetes kismami

2009. márc. 26. 07:48
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia,

Gratulálok a fiadhoz:)

A kis Pöttyöcskéről beszélj orvosokkal. Azért többel, hogy ne csak egy esetet tudj. Lehet van aki vállalna, és végig kísérne a szülésig.

Lehet az orvosod az abortuszt javasolná, de lehet nem. Ez nem törvényszerű, hogy most is baj lesz.

Remélem minden rendben lesz veled és a babáddal.

Sok boldogságot

2009. márc. 26. 09:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Ő már a harmadik volt. nagyon zűrös volt az egész terhesség.az a baj hogy három gyerek mellet nem lehet egész nap feküdnöm. nagyon félek hgy valami gond lenne
2009. márc. 26. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Ebben csak orvos tud neked segíteni.

Azt tudom, hogy én is császárral szültem és nekem azt mondta a dokim, hogy a következő babával maximum egy évet kell várni. Magyarul a 10 hónap még belefér gondolom.

2009. márc. 26. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!