16 hetesen lehet, hogy mozog a baba, vagy bélcsavarodásom van?
Miért ne lehetne? sokaknak mozog a 16, vagy még előbbi héten. A szerencsések közé tartozol .
Pár nap, és már biztos leszel benne, ha visszaívisszatérnek a mozgások.
A bélcsavarodás rettentő görcsökkel, hányással, ájulással jár, gondolom ezeket észrevennéd... :-)
Szia!13 hetes és 6 napos voltam mikor megmozdult a Babám (szerintem a 16 héten nem korai a mocorgás). én kérdeztem a dokit hogy a 13 héten érezhettem e a Babát? -azt mondta hogy igen.
Ugyhogy szerintem nem bélcsavarodásod van!!:))
25 hetes kismama
Gondolom nem bélcsavarodást akartál írni, hanem bélmozgást! 16 hetesen még abszolút nem korai. még ha 13-14 hetet írnál akkor azt mondom, hogy nah lehet, de a 16? :9 az már ő lesz! Gratula! :)
Én is ekkor kezdtem érezni! :)
23 hetes kismama
Szia én a 13dik héten először éereztem,de az teljesen más volt mint amit a 16dikain újra.Mert mikor a 13dikon érezgettem(többször is az olyan volt mintha morogna a gyorrom de több helyen is éreztem kül.időkben)viszont a 16dik héten már kis bökdösések voltak.És igan nem minden nap érezgeted,főleg az elején-sokszor nem figyel az ember úgy rá azért sokszor meg pihen a baba,vagy nem úgy fordul...
De valószínűleg már őt érzed,garatulálok:)20hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!