MI lesz a gyermeked neve?
Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 15:08
41/57 anonim válasza:
Lány: Léna, Lili, Liza, Lola, Lotti, Luca,
Fiú: Sámuel, Simon, Soma
42/57 anonim válasza:
Kicsit off,az én két gyermekem már meg van :) (3 éves,és egy 8 hónapos) Zétény és Zimány
44/57 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2011. júl. 9. 17:50
45/57 anonim válasza:
Ha lányom lesz, akkor Veronika vagy Hermina, ha fiú, akkor Marcell vagy Armand.
46/57 anonim válasza:
Nálunk a fiúnál több név felmerült: Zsombor, Dávid és az Olivér, de a lányban biztosak vagyunk Anna lesz majd
Még nem tudjuk hogy milyen nemű lesz :)))
23 hkm
47/57 anonim válasza:
A mi babánkat decemberre várjuk,ha kisfiú:Ferenc ha kislány:Fanni Mariann lesz:-)
48/57 anonim válasza:
Nekem is már megvannak a gyerkőcök :)
1. Maja 3 éves ,
2. Zoé 9 hónapos
49/57 anonim válasza:
3 lányom: Gertrúd, Gréta, Gerda
Ha lenne kistesó, valószínűleg Helka vagy Margaréta lenne. :)
50/57 A kérdező kommentje:
Utolsó, de jó! Nekem is van egy Grétim és Gerdát akartam és ha még egy lányka lesz a harmadik, Gertrúdot, de "csak" Grétim lett, a második lányomnak már nem adhattam Gerdát, és a harmadikat még nem tudjuk, kicsoda...jaj, nagyon tetszik ez a három lányka név:-DDD
2011. júl. 9. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!