Kecskeméti kismamik! Dr. Tankó András Izsáki úti 4D-nek a telefonszámát meg tudja nekem adni valaki? Tudom hogy lehet hozzá menni magánrendelésre is. Ott van ez is ahol a sima uh-t csinálják csak a másik oldalt. Köszönöm előre is!
Köszönöm csajok!
Én éppen félegyházáról mennék majd kecskemétre. Igaz hogy 15 perc alatt lezavar, de ha gáz van nem szabadulsz. Én Tankónál 3órát voltam bennt, mert Ő meglátta azt amit félegyházán nem. Nem videó kell meg mozi, isten ments, nekem lelet kell arról hogy egészséges a gyerekem, mert sajnos az első kisfiam súlyos betegségét nem vették észre félegyházán, Tankó vette észre és sajnos meg kellett hogy szüljem, nagyon beteg volt.
Ott kecsón a kórházba tudom hogy Tankónak van magánja. Ki is volt oda írva a telefonszám (amikor még utoljára arra jártam-2007), fel is írtam, de az már azóta nincs meg.
Nyilván fel fogom őket hívni. Hátha tudják.
Félegyházát kerüljétek el. Emberségből itt nagyon-nagyon sok van, tényleg rendesek, de a többit saját tapasztalatból nem illendő itt publikálnom.
Üdv:
12hetes kismami
Köszönöm!
hjh666@citromail.hu megírnád ide a telefonszámát? A magánja a kórházban van vagy máshol???
Utolsó válaszoló: Igen, igazad van, én sem szívesen megyek oda, de ha a megyében ott van a legarogánsabb egyben legelismertebb szonográfus, akkor ki kell bírni...:))))
Szia!
Ha a fiatalabbik Tankóról van szó és még kell a száma, akkor szólj és elküldöm. Nekem is ő a dokim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!