El lehet vetélni 36-38 fokos gyógyfürdőben való ücsörgéstől?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 01:08
11/13 anonim válasza:
én 21-23 és 26 hetesen 37,5fokos jakuzziban ültem fél -1 órát,persze nem a vízsugár elé,semmi bajom már 39 hetes vagyok.mondjuk én az elejétől ugyanúgy fürdök kádban jó meleg vízben.annyira forró vízbe nem is tudsz ülni,amitől elvetélhetnél.(elvileg)
ez csak az én tapasztalatom.
12/13 anonim válasza:
A terhesség korai szakaszában még nincs is méhlepény!
13/13 anonim válasza:
Én is kihagynám. Egyrészt, mert fertőzésveszély, másrészt nem biztos, hogy az a gyógyvíz jót tesz, hamadrészt, igen, a meleg sem tesz jót. Ha tudod, hogy terhes vagy, akkor szerintem hagyd ki. Természetesen nem minden esetben lehet probléma, de én óvatos duhaj vagyok, én kihagynám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!