Savas folyás normális terhesség alatt?
Ez kb. 3 napja tart nálam, mióta egy új beöntés szerű gyógyszert használok a bélgyulladásomra. Nem viszket, nem ég, nem fáj a hasam alja, nincs színe, és nem is darabos, csak elég savas. Ez normális? Csak másfél hét múlva megyek nőgyógyászhoz szerintetek elég ha akkor jelzem felé? Szerintetek kiválthaja ezt a gyógyszer amit használok? Mert arra rá van írva, hogy tejsavat tartalmaz. Lehet ez hatással a folyásra? Előre is nagyon köszi a válaszokat.
18 hetes kismami
Sziasztok! Hmm elég meglepő volt, hogy nem értettétek a kérdésemet :-) Savas, mert savas a szaga alpján, de egyéb tünetem nincs, csak kb. 2-szer olyan mennyiségű, vizes a folyásom és a szaga alapján igen savasnak tűnik. A beöntés szerű készítményt nem hüvelyen keresztül használom... :-) Ilyet nem is írtam. Csak mivel gyógyszer, így hatással van a szervezetem egészére, és ezért kérdeztem, hogy új gyógyszer használata okozott-e már ilyen jeleggű változást valakinél :-)
De azért nagyon köszönöm a válaszokat, és Nektek is további jó babavárást kedves anyukák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!