Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Savas folyás normális terhessé...

Savas folyás normális terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Ez kb. 3 napja tart nálam, mióta egy új beöntés szerű gyógyszert használok a bélgyulladásomra. Nem viszket, nem ég, nem fáj a hasam alja, nincs színe, és nem is darabos, csak elég savas. Ez normális? Csak másfél hét múlva megyek nőgyógyászhoz szerintetek elég ha akkor jelzem felé? Szerintetek kiválthaja ezt a gyógyszer amit használok? Mert arra rá van írva, hogy tejsavat tartalmaz. Lehet ez hatással a folyásra? Előre is nagyon köszi a válaszokat.

18 hetes kismami

2008. febr. 24. 12:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Fura, amit írsz, én mindenképp azt mondtanám, hogy gyorsan menj el a dokihoz, és nézesd meg magad.
2008. febr. 24. 14:32
 2/3 anonim ***** válasza:
Én sem igazán értem mit írsz,mert ha bélgyulladásra szedsz beönt.szerű gyógyit azt mért hüvelyen át..na mindegy nem tudom mi ez,de nem értem,hogy pl.honnan tudod ,hogy savas??De a lényeg ,hogy szerintem is menj orvoshoz minnél hamarabb és jelezd neki a bélgyulladásodat is...ne csak a folyást...gyors gyógyulást kívánok.20hetes kismama
2008. febr. 25. 00:08
 3/3 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Hmm elég meglepő volt, hogy nem értettétek a kérdésemet :-) Savas, mert savas a szaga alpján, de egyéb tünetem nincs, csak kb. 2-szer olyan mennyiségű, vizes a folyásom és a szaga alapján igen savasnak tűnik. A beöntés szerű készítményt nem hüvelyen keresztül használom... :-) Ilyet nem is írtam. Csak mivel gyógyszer, így hatással van a szervezetem egészére, és ezért kérdeztem, hogy új gyógyszer használata okozott-e már ilyen jeleggű változást valakinél :-)

De azért nagyon köszönöm a válaszokat, és Nektek is további jó babavárást kedves anyukák.

2008. febr. 25. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!