Mennyi ideig fog tartani? Részletes lesz?
Szombaton megyünk 4D uhra a párommal!Mire számítsak?Meddig fog tartani?milyen tapasztalataitok vannak?
29 hkm
Nekem kb 30-40 perc volt. Olyan a folyamat, mint sima UH-on, csak a kép más. :) Találkozni fogsz a babáddal. :) Nagy élmény, én majdnem elsírtam magam, mikor először megláttam a kislányom arcát.
A második 4D-s uh-unk a 31. héten volt. Mikor megszületett a lányom, teljesen úgy nézett ki, mint ott, csak pufibb lett a pofija. :)
Fantasztikus élmény! Nekem könnybe lábadt a szemem, apának szintén. Csodálatos mire képes már a technika! Kb. 30 perc volt nekünk, a 26. héten voltunk.
33 hkm
Szia!Mi szintén holnap megyünk 4D-re.Szerintem mindenhol más az,hogy meddig tart,legalábbis amit olvastam róluk,meg persze az ártól is függhet.Nálunk magánklinikán 22.0000-ért 25 perc dvd,4 fotó és lelet,egy másik orvosnál (szintén nagyon jó) 50 perc,5fotó,lelet,10.000. :)Én is nagyon izgatott vagyok már,azt sem tudom,mivel foglaljam el magam,hogy gyorsabban teljen az idő.És a páromat sem láttam még ilyen izgatottnak.
Boldog Babavárást!
Szia!
nekünk 1 órásak voltak a vizsgálatok.
Először a babát nézik át tetőtől-talpig, lemérnek mindent, súlyt becsülnek stb...
Utána jött a mozizás :)
Nekünk 79 képet készítettek, de csak egyet kaptunk meg nyomtatva+CD+DVD
Apa nagyon élvezte, végig fogta a kezem és ha "olyat" látott megszorította :)
Jó mozizást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!