Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Apasági vizsgálatot hogyan...

Apasági vizsgálatot hogyan lehet indítani?

Figyelt kérdés
Ha az apa nem akar mintát adni, akkor mi van? Születés elött el lehet végeztetni? Eléggé elmérgesedett a kapcsolatunk, és megy a szemétkedés, ill. inkább ő bánt engem, én meg stresszelek egyfolytában. Azt mondja, neki nem lehet gyereke, és biztos nem az ővé. Soha nem csaltam meg és tudom, hogy lehet gyereke, mert különben nem megszakítással védekeztünk volna, nekem meg nem kellet volna bógyót szednem. Most 14 hetes vagyok, és megörít, addigra mire megszületik a babám. A család ügyvédje szerint csak az apásági per keretein belül lehet az apasági vizsgálat, döntö. Mit tegyek?
2009. márc. 24. 18:18
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem vagy könnyű helyzetben...

Nézed meg esetleg ezt az oldalt.

És kérdezz rá a védőnőnél, hogy mit ajánl.

[link]

2009. márc. 24. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:

[link]

Alapvetõ apasági vizsgálat az anya, gyermek és a feltételezett apa által adott szájnyálkahártya mintával.

Szükséges minták:

Anya, gyermek, feltételezett apa

Átfutási idõ:

Átlagosan 3-5 naptári nap a minta laborba érkezésétõl

Álapár:

99 000,- Ft. / trió

Felárak:

36 300,- Ft. / további szájnyálkahártya minta (valamelyik gyerek vagy feltételezett apa)

82 500,- Ft. / további nem szájnyálkahártya minta

2009. márc. 24. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
2009. márc. 24. 18:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. márc. 24. 18:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Miért akarod az apasági vizsgálatot? Veled van még az apa? Vagy külön mentetek? Ha ő nem ismeri el a saját gyerekét,szted mit várhatsz tőle? Az apasági vizsgálat az emberek érzésein nem változtat.

Én már csak tudom,én 20 hetes vagyok,nálunk is ez volt. Mi nem vagyunk együtt!

Egyébként én ugy tudom,h a baba születése után van rá lehetőség,h kérjetek apasági vizsgálatot!

Nekem azt javasolta az ügyvédem,h magánuton ne menjek bele.Ha erre kerül a sor csak ügyvéddel! Egyébként azt mondják az ilyen emberekben nem alakul ki az apai érzés! Én átérzem a helyzeted.

Hát sok sikert neked!

2009. márc. 24. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem volt 5 éve. Apuka lelépett a 20 hétben, le se szart. Megszületett a gyerek, rá 1-2 hónapra behívtak a gyámra, hogy rendezzem a gyerek családjogi helyzetét.Elmeséltem mi a szitu. Ők behívták apukát, nekik se írta alá az elismerőt. erre a gyám küldte bíróságra az ügyet, ott szóba nem ismerte el, kitalált mindent, majd egy dolog volt csak a DNS teszt pesten a gyors kocsi utcában De ez igen hosszú idő volt, a gyerek már vagy 1,5 szűk 2 volt. Tőlünk vért vettek, és a vesztes fél fizetett mindent. Nem tudom mennyi volt. Nekem saját ügyvédem sem volt, nem költöttem még arra is, kirendeltek mellém egyet. Biztos voltam a dolgomban. Megjött az eredmény, és automatikusan a nevére került. Intéztem az okmányokat. Aztán újabb per jött, amit én indítottam a gyerektartás ügyben. Visszamenőleg 6 hónapra lehet kérni.

2009. márc. 25. 13:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm az infókat! Sajnálom, hogy így alakult a helyzetetek. Amúgy mi külön vagyunk, mielött elmondat neki, még állítólag halálosan szerelmes volt belém, utána meg nagy K voltam, és nem az ővé a gyerek... Én már nem is akrom, hogy az apja legyen, és a nevére sincs szükségünk. Tudom, hogy nem változik meg benne semmilyen érzés, de vállalja ő is a feleösséget. Azért szerintem igazságtalanság, hogy mindig a nő vegye a vállára terheket. Viszont bolog vagyok hogy anya leszek, és neki köszönhetem. :-)
2009. márc. 25. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia, az előző vagyok. Hát a nevére nem is muszáj venni, meg nem is kell neki oda adni a gyereket láthatásra, de a gyerektartásról nem mondhatsz le!!!!!! Az nem a te pénzed, azt nem te kapod, hanem a gyerek!! Én is így voltam vele, akár milyen jó is az anyagi helyzeted, jó néha az a kevés pénzecske. Vagy ha nem, akkor tedd el minden hónapban nyiss a gyereknek egy számlát, és ha huszon éves lesz, biztos fogja díjazni. Akármilyen büszke is vagy, a gyereknek a pénze. Én se akartam a pénzt, de muszály, és néha nem is jön olyan rosszul!!!:)
2009. márc. 25. 17:33
 9/10 A kérdező kommentje:
Igazad van a gyerektartás az jár a babának. Jó ötlet, félre fogom tenni neki, és majd arra költi amire akarja.:-) Eléggé tehetös az apuk, csak egy nem normális pali. Lehet megbánja a döntését, de ki tudja mi lesz.
2009. márc. 25. 17:37
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

A 20:49-es vagyok.

Igaza van az előttem szólónak,h a gyerek pénze.

Nekem ügyvéd javasolta,h nyitassak majd a babának egy számlát amire majd az apa rakja a pénzt neki!

Amugy mintha magam olvastam volna,h mielőtt kiderült nagy volt a szerelem aztán meg nagy K...! Hát komolyan,nekem is ez volt,és igazából sztem hiába osztják az eszet,mert itt neked,nekünk kell dönteni dolgokban,ami nem egyszerü! De egy a lényeg a baba a legfontosabb most!

2009. márc. 25. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!