Velem van a baj? 19 hetes vagyok és még nem érzem a baba mozgását.
Figyelt kérdés
Én már mindent kipróbáltam.Ettem csokit, ittam colát,őszilét,rendesen eszem,rendszeresen eszem gyümölcsöt,sok vizet iszom.Hanyatfekve koncentrálok a babára akár órákig.Igaz első baba de rossz mire eljön az első pillanat.A terhesgondozóban is kérdezi már a védőnő,hogy érzem-e már?És a válasz persze NEM.Ez nekem olyan kellemetlen.2009. márc. 24. 12:29
1/6 anonim válasza:
Első baba? Akkor ne izgulj. Az első babát minden anyuka kb a 20-21 héttől érzi.
Nincs veled semmi baj, a védőnőddel annál inkább ha ilyennel stresszel,hogy már más érzi. Nem verseny:)))
Jó baba várást!
2/6 anonim válasza:
Én csak a 21. héten éreztem Babókát hogy Ő mozgolódik odabent, pedig az uh.-on is látszott hogy milyen aktív már akkor is. Szóval nem érzi mindenki olyan korán, ne aggódj ezen!
3/6 anonim válasza:
Szia!
Én pont az ellenkező voltam, első babát már a 17-dikben éreztem és a frász jött rám. Dokim szerint azért lehetett, mert elég gizda is vagyok, meg erős front volt. De normális esetben szerinte is elég, ha a 20. hét után érzünk rá. Ha még nem voltál 18-20. heti UHon, csak most mész majd, ott látni fogod, hogy mozog ám az a baba!
Boldog és nyugodt babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 24. 14:14
5/6 anonim válasza:
Szia! Szerintem sem izgulj, én is most vagyok 19 hetes,de még semmi. De szerintem egy-két hét és mi is érezni fogjuk. Én már alig várom. Úgy látszik a mi babánk lustább:)
6/6 anonim válasza:
Én is 19hetes vagyok, és igazából még semmi... alig várom pedig hogy mocorogjon. Néha úgy érzem, mintha lenne valami, dehát első babánál ki tudja mit is kéne érezni pontosan :-)) Majd ha már egyértelműen nagyon rugdos, akkor biztosan el tudom dönteni, hogy ő az :-) Addig várok türelmesen, és alig várom az ultrahangokat, hogy láthassam, hogy fickándozik odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!