25 hetes vagyok és félek, mivel tegnap elmaradt a szokásos focimeccs a hasamban.2 rúgás volt egész este és éjjel szintén 2. Mi lehet az oka?
Azért ne ess rögtön pánikba!
Én 22 hetes vagyok. nekem sem ugyanolyan aktív minden nap. persze én is olyankor elkezdek pánikolni, de a férjem mindig megnyugtat.
Ha 2 napig nem éreznél semmit - mármint kicsi kis rúgásokat sem, akkor érdemes felhívni a védőnődet vagy a dokidat.
De ha teljesen meg akarsz nyugodni, szerintem nyugodtan most is felhívhatod őket. Biztosan nem harapják le érte a fejedet, te meg legalább megnyugszol.
És akkor a babád is nyugodtan fog bent focimeccsezni! :)
Lehet az idő van rá ilyen hatással, az én kis drágám, vasárnap volt elég lusti, tegnap pedig már egy kicsit aktívabb volt. Elég változó az időjárás ahogy minket kismamákat így őket is megviseli. De ha elmész egy Uh-ra akkor biztosra megnyugodsz, ne idegeskedj az csak árt a babának,
Boldog babavárást,
20 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!