Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy reagálnátok, ha a párotok...

Hogy reagálnátok, ha a párotok azt mondaná, hogy ha a 3. is lány, akkor hagyjam ott a kórházban, neki nem kell! Mi lehet ez most nála?

Figyelt kérdés

Először még úgy mondta,hogy csak nevettem rajta,de most már látom a szemében,hogy komolyan mondja. Tegnap ebéd közben jött rá a dili-hopp,akkor felálltam az asztaltól,és bevágtam a durcát. Este meg mikor már aludtam, és ő is lefeküdt,akkor oda bújt hozzám,puszit is adott.

Meg azt is mondja,mert nem törlök port rendszeresen,hogy más már ezért kivágott volna. Hogy nekem annyiból áll a napom,hogy főzök,mosogatok,a gyerekekkel vagyok egész nap,felporszívózok... mást nem is csinálok. Nem álltam le vele veszekedni. Iszonyat megbántott! Eddig be tudtam annak,hogy nem volt munkahelye,és e miatt ideges volt-de már talált melót...

(28 h.km.)

2011. jún. 20. 10:52
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Ezt most a legkomolyabban mondom! SOHA ÉLNÉK OLYAN EMBERREL,AKI ILYET MOND A SAJÁT GYEREKÉRE!

A portörlős részhez meg már hozzá sem szólok! Nálam már lapát lenne!

2011. jún. 20. 10:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon egyszerű. Egyszer csináltasd vele végig ezeket a dolgokat.

Én nem törlök port állandóan, igaz nincs is sok, de nem is érdekel. (szoktunk takarítani, de értsetek félre) Szóval az én férjem nem vágna ki :)

Mellesleg megemlíteném, hogy nem vagyok bejárónő.

A mai világban picit irreális az elvárás. Régen nem dolgoztak a nők, így oké, hogy ők csinálták a házimunkát. De! Most már dolgoznak. Ráadásul a legtöbb pasi nem tudja elvégezni a pasis munkákat otthon, ahhoz már szakember kell...

Egyébként meg szimplán nem hagynám, hogy így beszéljen velem. Az meg hogy itt hagyná... Emlékeztesd rá, hogy ő rajta múlik a gyerek neme. Azaz ő főzte, egye is meg... :)

2011. jún. 20. 11:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén mondom: ha az a valaki aki ilyet képes mondani az nem lehet az én párom.

Még viccből sem.

Ez által el sem tudom képzelni,hogy az én párom ilyet mondjon,és hogy akkor én hogyan reagálnék....

De az viszont tuti,hogy ha a te párod a fülem hallatára ezt mondaná neked,akkor amit tőlem kapna,megemlegetné!

2011. jún. 20. 11:05
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ki milyen rózsát szakít, olyat szagol.

Én hetek óta nem töröltem port. Bumm. Nem raktak ki. Sőt, ha a férjemnek kell elmosogatni este mert nem jutottam el odáig, vagy csak mert átjött a barátnőm és elbeszélgettem az időt, akkor fogja magát és nekiáll. Mi is a harmadikat várjuk, de neki aztán hótmindegy milyen nemű (nekem nem de a kórházban nem hagyom bármi is lesz). Ha valami nem tetszik neki, nekiáll és megcsinálja. Törekszem, hogy minden szép és jó legyen, de hogy a gyerekről ilyet mondjon, vagy rólam így beszéljen, normális ember nem engedné meg magának.

2011. jún. 20. 11:17
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
:( nem elég, hogy Te vagy várandós, még bánt is, szép :S én finoman megemlíteném neki, hogy a gyerek neme az apán múlik egyedül; szóval kösse fel a gatyáját, mert amilyet Ő csinált, olyan lett!
2011. jún. 20. 11:43
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a férfiak azt hiszik sétagalopp a gyerekekkel otthon leni, hogy az egész egy nagy vakáció.

Arról hogy milyen nemű lesz, az ő kromoszómái tehetnek.

Én a helyedben pár napra otthagynám hogy rájöjjön milyen jellemtelen kijelentés ez.

2011. jún. 20. 11:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én meg el nem tudom képzelni, hogy valaki is ilyeneket komolyan mondjon. Nem lehet, hogy mégis viccesnek szánta?
2011. jún. 20. 12:10
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Figyelmeztetném hogy ha még egyszer ilyet mondd akár viccből is ő lesz ott felejtve valahol. Megmagyaráznám neki hogy próbáljon megbecsülni ha egyszer mosok főzök takarítok rá nevelem a közös gyerekeinket. Én biztos nem hagynám. Legközelebb ha nem várná otthon meleg étel vagy neki kéne a te dolgaidat megcsinálni nem mondana ilyet. A legtöbb férfi azt hiszi hogy csak az a munka amit ők csinálnak pedig ha tudnák sokszor milyen nehéz nem lenének úgy elszállva maguktól.
2011. jún. 20. 12:30
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem jutok szóhoz....tudom, van olyan, hogy a megnövekedett felelősségtől elmegy a férfiak maradék esze is, de ez viccnek kicsit erős. Mindenképp ülj le vele megbeszélni ezeket a dolgokat, mert nekem arra (is) ment rá az előző házasságom, hogy az ilyen kijelentéseket elengedtem a fülem mellett, gyűltek, és egyszer csak elegem lett. Lehet, ha akkor ütöm a vasat, és nem viselek el tőle hasonlókat, akkor nem ez a vége, mindegy. Ne hagyd magad, nem viselkedhet így, még viccből sem!!!
2011. jún. 20. 13:01
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

24 órára passzold le a gyerekeket azzal, hogy mire hazaérsz addigra minden házimunkát csináljon meg, és a gyerekeket is nevelje-rakja rendbe, etesse stb. Ha valami nem úgy lesz, akkor megkapja a magáét.

Nálunk is volt, hogy én csak itthon heverészek a gyerekkel :) Megcsináltam a fentieket, azóta mint a kisangyal úgy segít.

Ha pofázik akkor lapát!

2011. jún. 20. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!