Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mért van az ha leülök akkor a...

Mért van az ha leülök akkor a baba a hasamban majd ki nyomja a bordámat?

Figyelt kérdés
ez annyira kellemetlen érzés.
2008. febr. 23. 12:18
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi a hibáért
2008. febr. 23. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért van ez,mert a kicsinek nincs elég helye már odabent.Gondolom egyre jobban közelítesz a 30. hét felé,vagy már túl is vagy rajta.Nekem a lengőbordáimat rugdossa,és sokszor alig kapok tőle levegőt.Majd elmúlik az érzés ha megszületett.A hátralévő néhány héten még póbálj meg együttélni vele:)
2008. febr. 23. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Úgy van ahogy az előttem válaszoló is írja,nincs már szegénynek elég hely.Abban tudsz mindkettőtöknek segíteni,hogy üléskor nagyon kihúzod magad,úgy talán egy kicsit jobban érzitek majd magatokat.

Jó babavárást kívánok neked!

2008. febr. 23. 12:36
 4/6 A kérdező kommentje:
lehet hogy ez a baj de álitolag 20 hetes terhes vagyok. igaz hogy elvagyok számolva
2008. febr. 23. 12:49
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jelent bajt ,hogy a 20.héten érzed így. Mindenkinél máshogy fekszik a baba,valószínű,hogy neked fennt van elhelyezkedve.Nekem az oldalamat akarta kirúgni,sokáig nem is tudtam aludni egyik oldalt sem ,mert keresztbe feküdt,és mihelyt oldalra fordultam már rúgdosott is. Ez kb. a 22 héttől volt így,majd a 28.héttől már egy kicsit másképp helyezkedett.
2008. febr. 23. 13:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nevetni fogsz de az én kislányom mindig úgy fordult, hogy megakadt a lába a bordáimban és lecsúszott. Valóban kellemetlen érzés volt. Nem lehet baj, ne aggódj! Mással is előfordult látod és nincs semmi baja Mártának

Üdv Erika

2008. febr. 23. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!