Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes, vagyis holnaptól...

17 hetes, vagyis holnaptól már a 18. hétbe lépek terhes vagyok, állandóan leesik a vérnyomásom, mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
eddig se éltem nagy vérnyomással, max 110/70 körül szokott lenni, de mostnában 95/67 stb..
2008. febr. 23. 10:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot és viseld el.Nem tudunk jobbat mondani.Nekem is ez a problémám.Javasolták a feketeribizlit,de az nem segített.Aztán a zellert is,de azért meg én nem rajongok.Illete ami jó volt az a szőlőmagolaj.Naponta egy kiskanál és helyrerakja.Kerüld a sok ácsingózást,és ha rosszul vagy minél hamarabb próbálj meg leülni ,vagy leguggolni.Azzal törődj hogy hol vagy.Minden jobb az ájulásnál.Meg napi egy kávét is szabad.Én mézzel és sok tejjel iszom.Mindig figyelj arra,hogy a kávéval együtt valamilyen szénhidráti s kerüljön a szervezetedbe.(Csoki méz,mogyorókrém akármi..és sose éhgyomorra idd!)
2008. febr. 23. 10:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Kávé után érdemes inni egy pohár vizet.De tényleg jó lehet,ha nem vagy kávés, próbáld ki, de ne túl erőset, és egy-két pohárnál ne többet.
2008. febr. 23. 15:48
 3/5 A kérdező kommentje:
tejes kávét iszom reggelire, mellé vajas zsemlét eszek...de igy is van h szédelgek utána...mindig van nálam szénsavmentes ásványvíz is..ha érzem esik le, akkor belekortyolok....csak félek, nehogy az utcán ,boltban vágodjak el, vagy vezetés közben...
2008. febr. 23. 16:54
 4/5 anonim ***** válasza:
A klasszikusok: kávé, fekete tea, mozgás. Csak aztán vigyázz, nekem mindig 90 (!) körül volt a vérnyomásom, most pedig már magas is lett egy kicsit :)
2008. febr. 23. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia! Rengeteg folyadékot igyál és naponta egy filterből készíts magadnak citromfű teát (2 dl víz, 1 filteres tea).

Jó egészséget!

25 hetes kismama

2008. febr. 24. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!