Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg igaz ha kislány van a...

Tényleg igaz ha kislány van a pocakban akkor jobb oldalon van, h kisfiú akkor a bal oldalon? Nektek jobb vagy bal oldalt mozog? Kisfiú vagy kislány?

Figyelt kérdés
37hetes kismama vagyok és mindegyik ultrahangon kisfiút mond a doki.de annyi ismerősöm mondja hogy a kislányok szoktak jobb oldalon lenni.nekünk a doki fiút mondott de a kis fütyijét még én sosem láttam az ultrahangon.persze mindegy hogy fiú vagy lány,csak egy lánynevünk sincs.
2011. jún. 18. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fiaim és lányaim is vannak, mindegyik jobb oldalon feküdt... Ez is csak babona, jobban hinnék az uh-nak :)
2011. jún. 18. 17:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Szerintem se befolyásolja,hogy melyik oldalon van a baba!De lány névvel is készüljetek mert kérni fognak azt is a szülőszobán!

Minden jót és Boldog babavárást!

2011. jún. 18. 17:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy Ti hogy vagytok ezzel,de én szeretem ezeket a babonákat "próbálgatni",szórakoztató így találgatni,még 2 gyerkőc mellett is!

A ki mit kíván,hogy mozog a gyűrű,melyik oldalt van a baba, mennyire nő gyorsan a szőr,a has közepén a barna csík meddig ér,kerek-vagy csúcsos a pocak... Van egy pár,ami rendszerint soha nem jön be,de akkor is szórakoztató így találgatni :)

Ha fiút mond minden uh,akkor fiút vártok,semmi kétség!

Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!

Üdv:2gyermekes,27 heteske

2011. jún. 18. 17:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Na nekem pont fordítva van! Kislány a balon, fiú a jobbon.
2011. jún. 18. 22:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom,hogy a lánykám gerince merre van,de legtöbbször a bal oldalam domborodik jobban a hasam.Amúgy viszont mindkét oldalamat szeretné tágítani,pedig előrefelé több lenne a hely :) Ha hanyatt fekszem,összevissza mászkál. Viszont a kerek has nálam bevált.De persze szerintem is csak babona az egész,és sok-sok kivétel van.
2011. jún. 19. 10:59
 16/16 anonim válasza:

Baloldalra fészkelte magát és kislány 😊 tényleg csak babona.

17.hkm

2018. jan. 21. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!