Terhesség elején hogy alakul a testhő? Még magasan van vagy lehet ingadozó is? Ha néha leesik, az rosszat jelent?
Figyelt kérdés
2009. márc. 23. 14:08
1/3 anonim válasza:
Terhesség alatt már nem kell hőt méricskélni, nincs semmi jelentősége! Rakd el jó mélyre a lázmérőt, mert csak aggódni fogsz, ha esetleg lentebb esik, vagy ingadozik! Boldog babavárást!4
2/3 anonim válasza:
A ciklus második felében a hő felfele megy, akkor is ha nem vagy terhes. Ennek a termelődő progeszteron az oka. Amikor megjön akkor a progi szint leesik ezzel együtt a hő is.
3/3 anonim válasza:
10 hetes vagyok nekem soha amiota terhes vagyok nem ment fel a höm,eleinte mericskeltem de aztan rauntam,35,5-36,ennyi.en is furcsaltam,irtam kerdest az oldalra azt irtak nem mindenki egyforma.nem attol van a baba nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!