4-5 hetes terhességnél normális ha szurkál a méhem körül?
Szia.
Az elején, és persze később is sokszor fogsz érezni szurkálást, nyilallást. Nekem a 8. hétig kemény menstruációs görcseim voltak. Többször elhangzik, hogyha nincs erős görcs, vérzés, akkor nem kell aggódni, és így 31 hetesen már én is hajlok erre. Én úgy csináltam, hogyha nem éreztem elviselhetetlen fájdalmat, vagy 2 napnál tovább nem tartott a dolog. akkor nem mentem dokihoz, mert tényleg magyon sok változáson megy keresztül a testünk és ezt jelzi. Persze azért az aktuális vizsgálatokon megemlítettem. Szóval én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod!
Közben látom, hogy felmerült a menstruációs kérdés. Pont akkor írtama választ.
31hetes kismama
A barnás folyás is lehet mensitől, de én is bejelentkeztem.
Kiderült, kevés a sárgatesthormon, kaptam gyógyszert, és most 18 hetesen minden oké már hónapok óta.
A szúrkálás szokott még lenni, de inkább a petefészkemnél.Szval az sosem baj ha megnézeted magad, jól teszed, legfeljebb megnyugszol.És most az is nagyon fontos.
Gratula a picihez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!