Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4-5 hetes terhességnél normáli...

4-5 hetes terhességnél normális ha szurkál a méhem körül?

Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 18:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
persze. menzis érzéseid nincsenek?
2008. febr. 22. 19:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Szia! Mensi előtt görcsöltem, ez meg olyan nyillalós-szurkálós érzés. Első baba, így nincs tapasztalatom, ezért félek kicsit.
2008. febr. 22. 19:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Az elején, és persze később is sokszor fogsz érezni szurkálást, nyilallást. Nekem a 8. hétig kemény menstruációs görcseim voltak. Többször elhangzik, hogyha nincs erős görcs, vérzés, akkor nem kell aggódni, és így 31 hetesen már én is hajlok erre. Én úgy csináltam, hogyha nem éreztem elviselhetetlen fájdalmat, vagy 2 napnál tovább nem tartott a dolog. akkor nem mentem dokihoz, mert tényleg magyon sok változáson megy keresztül a testünk és ezt jelzi. Persze azért az aktuális vizsgálatokon megemlítettem. Szóval én úgy gondolom, hogy nem kell aggódnod!

2008. febr. 22. 19:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Közben látom, hogy felmerült a menstruációs kérdés. Pont akkor írtama választ.

31hetes kismama

2008. febr. 22. 19:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ha mellette nagyon világos barnás folyásom van, az se gond? 6-7 hétig nem akartam dokihoz menni, menjek inkább?
2008. febr. 22. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
én azért elmennék a helyedbe
2008. febr. 22. 19:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már be is jelentkeztem keddre, az a biztos.
2008. febr. 22. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha mész, én úgy tudom hogy a világos rózsaszínes-barnás folyás az nem jó jel.
2008. febr. 22. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A barnás folyás is lehet mensitől, de én is bejelentkeztem.

Kiderült, kevés a sárgatesthormon, kaptam gyógyszert, és most 18 hetesen minden oké már hónapok óta.

A szúrkálás szokott még lenni, de inkább a petefészkemnél.Szval az sosem baj ha megnézeted magad, jól teszed, legfeljebb megnyugszol.És most az is nagyon fontos.

Gratula a picihez!

2008. febr. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!