A Balaton vize mennyire veszélyes fertőzések szempontjából várandósan?
Hajlamos vagyok a fertőzésekre,előző terhességem alatt az immunrendszerem gyakorlatilag kikapcsolt.
De akkor ősszel/télen voltam terhes,szóba sem jött a fürdés a Balatonban. Most viszont itt a rekkenő hőség,megyünk nyaralni,van egy 2 éves pancsolni imádó kislányom.
Én meg félek belemenni a vízbe...
Tanács?Javaslat?
Én biztosan nem mennék bele a helyedben.
Elvileg nagyon sokat tisztult a vize, vízminőségével nem nagyon van gond, de én akkor is inkább kihagynám.
Szia!Mi is most megyünk Balcsira,de Én kihagyom a fürdést,pedig zárt a méhszájam,de nem kockáztatok semmi egyéb,(esetleg nem is hüvelyi)fertőzést,amivel utána dokihoz rohangálhatok!Szerintem a csemetéd úgy is tud pancsizni,ha a benyúló beton stégeknél,Te leülsz a szélre,és Ő a lábad körül játszik,legalábbis tavaly sok kismaminál így láttam.Ha meg "úszkálni" szeretne a kislányod,bízd apára!Persze ez csak az Én véleményem.
Jó nyaralást és Boldog Babavárást!
26 hkm.
Nekem azt mondta a nődoki, míg zárt, illetve a 36. hétig nyugodtan lehet.
Én már nem mehettem a 38. héten, csak combig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!