Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Linkelnétek szülés előtt pár...

Linkelnétek szülés előtt pár nappal készült nst-görbét?

Figyelt kérdés

Mutatott fájásokat? vagy volt jele hogy készülődne kifele a baba?

Előre is köszönöm!

(Mindenkinek zöld kéz aki linkel )

2011. jún. 17. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

belinkelni nem tudom, de van egy szülés előtt fél nappal készült. pár óra múlva kezdődtek a fájások.

a gép 15 perces közzel mutatott 2db jóslófájást, amiknek a csúcsa 60 körül volt. Ezeket keményedésnek éreztem

2011. jún. 17. 15:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem a szülés előtti éjjel végig rajtam volt az nst, és semmi jelét nem mutatta .Reggel elfolyt a vizem.Bent a nővérek azt mondták, igazából csak a bba mozgását figyelik vele, és szívhangját, nempedig azt hogy akar e kifelé jönni.Azt nem jelzi.A jóslókat látod rajta, meg a keményedéseket, és a mozgás gyakoriságát, de ezeket amúgy is érzed! Igazán itt a szívhangon van a hangsúly hogy mozgás közben nem lassul e stb!Nálam ez volt.Nagyon lassan vert a szíve mikor mocorgott, így arra következtettek hogy rá van tekeredve a köldökzsinór a babára!Hál istennek nem így volt, és egészséges 3.500gr-os 37 hetes babám született!
2011. jún. 17. 15:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem de. 10-kor készült nst, de nem mutatott semmit :)

Mire hazaértünk már indulhattunk is vissza.

Az nst-től számítva 2,5 órán belül a kezembe volt a Babám :)

37.hétre született.

2011. jún. 17. 16:23
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem van egy, de 4 évvel ezelőtti, uh sajna már csak itthon látni rajta valamit 2 centiről. De talán egy kiugrás van alul, amit pont nem is éreztem. Este elfolyt a magzatvíz, másnap délután császár.

Szerdán megyek legközelebb, ha utána megszülök, belinkeltetem a férjemmel :)

2011. jún. 18. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!