Kb 5 hetes vagyok, lehet még vetélés, ha az orvos mindent rendbenn talált?
Az első 12. hét a vízelválaztó, utána már ritkább a vetélés.
A szurkálódást azért érezheted, mert lassan nő a méhed és nyúlnak a szalagok.
Nekem is szúrkált, volt, hogy egész nap.
Ne izgulj!
Örülj a Manónak felhőtlenül, minden rendben!
Boldog babavárást!
sajnos eleg sokaig fennal a veteles veszelye,esely mindig van ra a terhesseg soran,az elejen pedig az elsö 12 hetben pedig nagyobb a valoszinüsege kesöbb ez csökken.en is nagyon feltem amikor megtudtam.6hetes voltam,annyira feltem hogy levegöt is alig mertem venni.most 10 hetes vagyok mar nyugodtabb,mostmar belemrögzödött a gondolat,maskepp gondolom,eddig en hala istennek jol vagyok,a hasfajas amolyan görcsre hasonlit,nekem is elöjött napjaban sokszor,en is feltem de tudom mar miert van ez termeszetes,ha tüsszentek akkor peldaul belenyilal valami szuro erzes a hasamba,vagy amikor dolgozom,fajdogal,de azt mondjak amig nincs vezes addig nincs baj.
csak nyugodtan fogd fel a dolgot ne aggodj,nekem is hiaba valo volt eddig
Ha úgy kérdezed, hogy a táppénz alapja-e a TGYÁS-nak, vagy a GYED-nek, akkor a válaszom nem. Csak az egészségbiztosítási járulék alapját képező jövedelem számít bele.
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!