Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama akinek...

Van olyan kismama akinek semilyen tünete nem volt arra hogy várandós?

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra hogy a hője nem úgy alakult,nem émelygett nem volt mell fájdalma ilyenek..

előre is köszönöm a válaszokat?

2009. márc. 23. 07:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.

Én a hőmet ugyan nem mértem, de az első harmadban jelentkező tipikus tünetek nálam nem jelentkeztek. Semmi. Nem hánytam, nem voltam kívánós, nem volt mellfeszülés... Egy pozitívum történt: nem vagyok rosszul a vérvételnél, előtte rendszeresen elájulam.

Ugyan még javában terhes vagyok (22hetes), engem a túlzott aggodalom kerített hatalmába. Értem ezalatt: miért nem mozog annyit mint tegnap?! Már engem zavar, mit gondolhat szegény párom?

Te hogy viseled?

2009. márc. 23. 07:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia :)

nekünk ezen a héten derül ki hogy sikerült-e ,de én abszolút nem érzek semmit esetleg annyit hogy az uborkát azt szó szerint zabálom:)bár az még lehet korai de a család tegnap is elég furcsán nézett:)persze lehet hogy nem emiatt.

Meg annyit hogy én a nőgyógyászati vizsgálatokon is elájultam és érdekes mot mikor voltunk semmi,ez csak neked a vérvétel miatt tűnt fel,de tényleg mindig elájultam ha nem is akkor is le kellett feküdnöm mert beszédültem:)

Anyumnak nem nagyon voltak soha jelei nem tudom ezt így lehte-e örökölni??Ja és pont akkor voltunk dokinál mikor meg volt érve a pete:D és mondta a doki hogy na most kapjuk el:)

De semmi más ,bár még tényleg lehet korai ja és nagyon sűrű fehér folyásom van.

A hőmről meg annyit hogy én arra forgattam rá magam mert nem úgy ment ahogy másnak:( nem ment felfele peteérés után de lefele sem:( úgyhogy mondtam a páromnak hogy dugja el a mérőt mert volt hogy egy éjszakát nem bírtam átaludni annyira kerestem a megoldást:(de most hogy eltette így annyira megnyugodtam:D

2009. márc. 23. 07:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Az én barátnömnek olyannyira nem voltak tünetei,hogy észre se vette elég sokáig hogy babája lesz...
2009. márc. 23. 11:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én 2 hete volt szombaton, hogy megtudtam babát várok és már 12 hetes voltam. Annyi tünetem volt csak, hogy nem volt mensim, ami fel se tünt mivel 3 éve abban a tudatban éltem, hogy nincs peteérésem, erre tessék. Visszagondolva volt, hogy néha szédültem, de ezt az alacsony vérnyomásomra fogtam! :-) Nagy meglepi volt, fel se fogtam, csak nevettem, hogy milyen nagy már és, hogy az én kis babám! :-)))
2009. márc. 23. 12:50
 5/6 ketteske ***** válasza:

Nekem se volt semmi tünetem. Addig nem is hittem el, hogy babát várok, (a tesztek ellenére) amig nem voltunk UH-n. Most is csak annyi a tünetem, hogy nő a pocim, de azon kivül semmi.:)

26 hetes kismami

2009. márc. 23. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a mensi elmaradásán kívül nem volt semmi tünet. (azt sem terhességnek tudtam be, meg volt szokva, hogy 3.-4 havonta jön meg). A nővérem az 5.-ig hónapig menstruált mind a 2 babával, semmi tünete nem volt, mindig csak arra lett figyelmes, hogy nő hasa és már mozog a bébi :D Anyánk mind 3 terhességét végig hányta, velem még a szülő ágyon is hányt szóval nem lehet ezt sem örökölni.

Drukkolok!

24 hetes

2009. márc. 26. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!