Van olyan kismama akinek semilyen tünete nem volt arra hogy várandós?
Gondolok itt arra hogy a hője nem úgy alakult,nem émelygett nem volt mell fájdalma ilyenek..
előre is köszönöm a válaszokat?
Szia.
Én a hőmet ugyan nem mértem, de az első harmadban jelentkező tipikus tünetek nálam nem jelentkeztek. Semmi. Nem hánytam, nem voltam kívánós, nem volt mellfeszülés... Egy pozitívum történt: nem vagyok rosszul a vérvételnél, előtte rendszeresen elájulam.
Ugyan még javában terhes vagyok (22hetes), engem a túlzott aggodalom kerített hatalmába. Értem ezalatt: miért nem mozog annyit mint tegnap?! Már engem zavar, mit gondolhat szegény párom?
Te hogy viseled?
Szia :)
nekünk ezen a héten derül ki hogy sikerült-e ,de én abszolút nem érzek semmit esetleg annyit hogy az uborkát azt szó szerint zabálom:)bár az még lehet korai de a család tegnap is elég furcsán nézett:)persze lehet hogy nem emiatt.
Meg annyit hogy én a nőgyógyászati vizsgálatokon is elájultam és érdekes mot mikor voltunk semmi,ez csak neked a vérvétel miatt tűnt fel,de tényleg mindig elájultam ha nem is akkor is le kellett feküdnöm mert beszédültem:)
Anyumnak nem nagyon voltak soha jelei nem tudom ezt így lehte-e örökölni??Ja és pont akkor voltunk dokinál mikor meg volt érve a pete:D és mondta a doki hogy na most kapjuk el:)
De semmi más ,bár még tényleg lehet korai ja és nagyon sűrű fehér folyásom van.
A hőmről meg annyit hogy én arra forgattam rá magam mert nem úgy ment ahogy másnak:( nem ment felfele peteérés után de lefele sem:( úgyhogy mondtam a páromnak hogy dugja el a mérőt mert volt hogy egy éjszakát nem bírtam átaludni annyira kerestem a megoldást:(de most hogy eltette így annyira megnyugodtam:D
Nekem se volt semmi tünetem. Addig nem is hittem el, hogy babát várok, (a tesztek ellenére) amig nem voltunk UH-n. Most is csak annyi a tünetem, hogy nő a pocim, de azon kivül semmi.:)
26 hetes kismami
Szia!
Nekem a mensi elmaradásán kívül nem volt semmi tünet. (azt sem terhességnek tudtam be, meg volt szokva, hogy 3.-4 havonta jön meg). A nővérem az 5.-ig hónapig menstruált mind a 2 babával, semmi tünete nem volt, mindig csak arra lett figyelmes, hogy nő hasa és már mozog a bébi :D Anyánk mind 3 terhességét végig hányta, velem még a szülő ágyon is hányt szóval nem lehet ezt sem örökölni.
Drukkolok!
24 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!