Hanyaik hetig tudtatok magatoknak borotvalni oda lent es meddig ertetek el a labujjatokat hogy kefessetek? Nem szeretem a pediküröst
Hmmmm....hát én még csak a 29. hétben vagyok, de nem látok már oda le. Tapogatózom. :) Bár nem szeretem csupaszon, csak fazonra borotválom, de ez is érdekesen néz ki. :)
A körmöm nem festem, de ha le kell vágni, még elérem. Bár érdekesen nézek ki közben! :)
Borotválásra visszatérve.... szülés előtt azért leszedem magam (vagy a párom segítségével), mert talán kényelmesebb, mint hogy bent borotválnak meg.
Nekem hatalmas hasam volt a végén, és sajnos a szex is tabu volt, így a borotválkozás annyira nem volt fontos. Mikor elkezdett folyni a magzatvizem, akkor mentem és raktam rendbe magam mindenhol, nem volt leányálom. Ettől függetlenül a szülésznő is átment egyszer a frissen borotvált helyen, hát az nem volt kellemes.
A körömvágást pedig ilyenkor csipesszel oldottam meg, azzal könnyebb volt.
Én végig borotváltam, de egy idő után már csak érzésre, mivel a hasamtól nem láttam. Szülni is csupaszon mentem, így szerencsére nem a kórházban kellett megborotválniuk.
A körömfestést és pedikűrt én szakemberre bíztam, 5 éve uahhoz járok műkörmöt csináltatni, meg a lábamat rendbe hozatni, így nem lepődött meg, amikor felvizesedett tappancsokkal ültem a székbe. :)
Amúgy barátnőt, anyukát, testvért, párodat lehet erre megkérni, én kb a 30. héttől kezdve nagyon nehezen vettem fel a zoknit, cipőt is. Meg sem fordult a fejemben, h kifessem a körmeimet!
Hidd el, a szakember csinálja a legjobban, és nem fog csúnyán nézni, ha elmész hozzá! Látott már rosszabbat is, mint egy kismama lába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!