Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hanyaik hetig tudtatok magatok...

Hanyaik hetig tudtatok magatoknak borotvalni oda lent es meddig ertetek el a labujjatokat hogy kefessetek? Nem szeretem a pediküröst

Figyelt kérdés
2009. márc. 22. 21:38
 1/10 A kérdező kommentje:
vagyis hogy kifessetek a körmötöket
2009. márc. 22. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
festéshez anyuka barátnő, egyébhez meg apukát meg lehet kérni.
2009. márc. 22. 21:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én meghagytam az egészet a szülésznőnek, gondolhatod...kb4-5 hónap alatt mekkora sövény lett...:)
2009. márc. 22. 21:47
 4/10 A kérdező kommentje:
ez komoly?es a pasid?en teljesen kopasz vagyok ott,nem birnam..
2009. márc. 22. 21:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Hmmmm....hát én még csak a 29. hétben vagyok, de nem látok már oda le. Tapogatózom. :) Bár nem szeretem csupaszon, csak fazonra borotválom, de ez is érdekesen néz ki. :)

A körmöm nem festem, de ha le kell vágni, még elérem. Bár érdekesen nézek ki közben! :)

Borotválásra visszatérve.... szülés előtt azért leszedem magam (vagy a párom segítségével), mert talán kényelmesebb, mint hogy bent borotválnak meg.

2009. márc. 22. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a borotválást én egy kis tükörrel oldom meg. párommal valahogy nem jött össze.. a körmömet még letudom vágni a lábamon, szerintem ki is tudnám festeni, bár biztos nehézkesen. 33 hetes
2009. márc. 22. 22:07
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem hatalmas hasam volt a végén, és sajnos a szex is tabu volt, így a borotválkozás annyira nem volt fontos. Mikor elkezdett folyni a magzatvizem, akkor mentem és raktam rendbe magam mindenhol, nem volt leányálom. Ettől függetlenül a szülésznő is átment egyszer a frissen borotvált helyen, hát az nem volt kellemes.

A körömvágást pedig ilyenkor csipesszel oldottam meg, azzal könnyebb volt.

2009. márc. 22. 22:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én végig borotváltam, de egy idő után már csak érzésre, mivel a hasamtól nem láttam. Szülni is csupaszon mentem, így szerencsére nem a kórházban kellett megborotválniuk.

A körömfestést és pedikűrt én szakemberre bíztam, 5 éve uahhoz járok műkörmöt csináltatni, meg a lábamat rendbe hozatni, így nem lepődött meg, amikor felvizesedett tappancsokkal ültem a székbe. :)

Amúgy barátnőt, anyukát, testvért, párodat lehet erre megkérni, én kb a 30. héttől kezdve nagyon nehezen vettem fel a zoknit, cipőt is. Meg sem fordult a fejemben, h kifessem a körmeimet!

Hidd el, a szakember csinálja a legjobban, és nem fog csúnyán nézni, ha elmész hozzá! Látott már rosszabbat is, mint egy kismama lába!

2009. márc. 22. 22:39
 9/10 anonim ***** válasza:
én végig le tudtam vágni a körmömet a lábujjaimról, a szőrtelenítés már kimaradt az utolsó hónapban, de előtte krémmel szedtem le a szőrt tükör segítségével, amikor már nem láttam le odáig.
2009. márc. 23. 06:36
 10/10 anonim ***** válasza:
én a 32-ik hetet kezdem,és most érzem hogy már gondot jelent!
2009. márc. 23. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!