Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha valaki asztmás, lehet gond...

Ha valaki asztmás, lehet gond terhesség alatt? Végig szedni kell a gyógyszert, a szulésnél lehet komplikáció?

Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 14:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szia

nekem volt asztmám, de már tünetmentes vagyok pár éve, de most a terhesség alatt előjöttek megint a panaszok. Én is feltettem egy hasonló kérdést, egy kismama válaszolt, hogy ugyanúgy szedte a gyógyszereit ( Pulmicort) és nem volt semmi baja. Én most készülök visszamenni a tüdőgondózóba. A nőgyógyász is oda küldött, azt mondta kapok valami rohamoldót, hogy ha kell, legyen nálam. Szerintem ne aggódj, konzultálj a nődokival és menj el tüdőgyógyászhoz is, és tartsd be az utasításait.-)Amúgy a terhességemmel minden rendben.-) Csak néha köhögőrohamok kapnak el, de aránylag hamar elmúlnak..

2008. febr. 22. 16:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én asztmás vagyok és eddig szerencsére egyre jobban vagyok egyre kevesebbet szedem, a gyógyszert! Nekem az orvos egyletlen gyogyszer engedett meg a Vendolint/Fulladásra/. Azt mondják , hogy a terhesség alatt az asztma nagy százalékban javul esetleg el is múlhat és van rá esély, hogy a szülés után vissza sem tér.A terhességem alatt eddig minden rendben volt . Remélem nállad sem lesz gond . Igaz nem írtad , hogy te hány hetes vagy, de amikor nő a pocakod van aki fullad(én is) Ez nem feltétlen az asztma miatt van.

Kellemes babavárást! 21. hetes kismami

2008. febr. 22. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Még nagyon az elején tartok 5-hetes vagyok,Ventolint,vlmint,Tafen novolizert kell fújnom, a Ventolint ha sípol a mellem, nagyon orulok, hogy jelentkeztetek, koszonom válaszaitokat, egy picit megnyugodtam..
2008. febr. 22. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!