Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Algopirint lehet használni 5...

Algopirint lehet használni 5 hetesen?

Figyelt kérdés
a fogamzástól számítva 5 hetes vagyok.
2008. febr. 22. 13:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem,nehogy beszedd!!

Az algopirin,aszpirin.....stb fájdalomcsillapítók vetélést okozhatnak.Főleg,ha a fogamzás körül,vagy az első pár hétben szeded.Gátolja egyfajta zsírsav termelést,ami kell a megtapadáshoz.A barátnőm most vetélt el tőle 7hetesen.

Ha fáj valamid,paracetamol tartalmú fájdalomcsillapítót vegyél be,de azt se sűrűn.Pl rubofen...stb.

Boldog babavárást kívánok,üdv

2008. febr. 22. 13:24
 2/8 A kérdező kommentje:
nem fáj semmim,csak ha neadjaisten hogy beteglegyek,de ha még is akkor a lázra mit vegyek be?
2008. febr. 22. 13:28
 3/8 anonim ***** válasza:

szia, én a múlt héten voltam a 4.hétben és nagyon fájt a fejem. Felhívtam a dokim és mondtam, hogy nyugodtan bevehetek bármilyen fájadalomcsillapítot még mert még nagyon pici.

Nekem ezt ajánlotta a dokim. Jövő héten megyek ultrahangra, remélem nem lesz semmi baj, mert bevettem 1 db. algopirint.

2008. febr. 22. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Lázra (ha nagyon muszáj) inkább Rubophent vegyél be, nekem ezt mondta a doki. Vagy próbálkozz homeopátiás készítményekkel, azok nem ártanak a babának. De reméljük nem leszel beteg és nem lesz rá szükséged!
2008. febr. 22. 13:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Algopirint semmi esetre sem, mert a vörösvérsejteket pusztítja.
2008. febr. 22. 14:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

A 2-ik válaszadónak:Nem hiszem,hogy baj lenne 1szem algopirintől,de ne szedj sokat be,vagy inkább kerüld ha lehet.Ha muszáj,inkább paracetamol tartalmút vegyetek be,mert az nem okozhat olyasmit,mint a pirinszármazékok.

Vetélést,és egyéb bajt.

Jó egészséget mindenkinek.

2008. febr. 22. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Paracetamol-származékokat nyugodtan,de csak tényleg szükség esetén.Nekem 3 orvos mondta ezt.
2008. febr. 22. 15:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
38 fokig priznic, ha azzal sem menne le......de ne legyen ilyen, akkor paracetamol!!!!Rubophen vagy panadol!
2008. febr. 22. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!