Calcium és kovaföld kapszulát szabad szedni a terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Szedem az Elevitet és folsavat, de Kalcium pótlásnak szedném ezt a kapszulát is. Nagyon törik a körmöm, és gondolom a babának se ártok plusz Kalciummal. Vagy igen?2009. márc. 22. 18:04
1/5 anonim válasza:
Szia.Én szedem az elevitet,mellette ha görcsölök akkor Magne B6-ot,és szedek Béres Kalciumot 500mg-osat,nekem doki javasolta a kalciumot,mert a baba elrabolja tőlünk:)20hetes km.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszike! Én is azért gondoltam plusz kalciumra, mert nem akarok fogatlan lenni! :-))) Akkor nem gáz, szedhetem, és neki se ártok! :-)
2009. márc. 22. 18:38
3/5 anonim válasza:
mennyi folsavat szedsz plusz az elevit mellé?
4/5 A kérdező kommentje:
Szia! Csak egy szemet, a dm-be vettem Folcim 600 a neve, a patikába nem volt azt mondták hiány van belöle. Érdekes! :-)
2009. márc. 22. 19:23
5/5 anonim válasza:
Ezen az oldalon le van írva, hogy szedhető a kovaföld por a terhesség alatt is: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!