7 hetes kismama vagyok és nem vagyok egyáltalán kívános. Ez gond?
Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 11:18
1/4 anonim válasza:
Dehogy gond! Nem mindenkinél egyformán jelentkezik a kívánósság, mint ahogy a többi tünet sem. Az is lehet, hogy később te is kívánós leszel. Ne aggódj, biztos nincs semmi baj!
19 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Van akinel egyaltalan nem jelentkezik...s van akinel csak kesobb jelentkezik..nem kell mindenen panikolni:-))
3/4 anonim válasza:
Ez nem törvényszerű, hogy kívánós legyél. Bár szerintem egy egészséges kívánósság a jó, nem amikor össze eszel minden hülyeséget olyan dolgokkal amit előtte el sem tudtál képzelni. Valamilyen szintem előfog az jönni, ne aggódj!
És gondolom a sok plussz kiló nem hiányzik, meg lesz az még a vége felé.
4/4 anonim válasza:
Kedves kismama!Remélem Te szerencsésebb leszel.Én is így kezdtem.A 15. héttől viszont éjjel-nappal ennék.Ami késik...
De nem mindenkinél zajlik ez egyformán.Nem baj egyáltalán hogy még nem vagy kívánós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!