Hol tudok Székesfehérváron genetikai uh-t csináltatni?
Figyelt kérdés
Az orvosom azt mondta, hogy a kórház régi épületébe menjek, de nem vagyok nagyon ismerős a városban, így fogalmam sincs, az hol van, hogyan jutok el oda, még az utca nevét sem tudom. Hálás lennék, ha valaki el tudná magyarázni az utat, vagy tudná a pontos címet!2009. márc. 22. 08:00
1/3 anonim válasza:
a kórház budai út felőli bejáratán elmondják merre van, vagy híívd fel a kórházat és ott megmondják!
2/3 anonim válasza:
A Piac térről a 43,44-es busszal tudsz kimenni, ha már fent vagy a buszon, ott már bárki meg tudja mondani, hogy hol szállj le, mert rengeteg ember megy oda. Tényleg a Budai úti oldalon van.
Az SZTK-ban voltál már?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, sajnos ott sem voltam, de a Budai útnál majd megkérdezek valakit, onnan már biztos menni fog! Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 22. 15:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!