20. ,30. hét utáni kismamik, megnéznétek a laborleleten a HGB értéket?
Figyelt kérdés
Szeretném összehasonlítani az enyémmel! Köszi, ha veszitek a fáradtságot, és megnézitek! Meg persze írjátok már meg, hogy hány hetesek vagytok! Nekem most 120 az érték 28 hetesen, előző terhességemnél szülés előtti nap 37 hetesen 110 volt. Utána 81.2011. jún. 14. 11:07
11/12 A kérdező kommentje:
Ez jobb link. Hát, neked ezzel nincs gondod, kedves utolsó. A trombocita nem tudom, mi fán terem, de utánanézek majd. Annyit tudok, hogy alacsony t. szám mellett csak császár jöhet szóba. Ha jól tudom.
2011. jún. 17. 14:24
12/12 anonim válasza:
Ó, most már értem a HGB a hemoglobin.
Aki azt írta, hogy alacsony a trombocitaszáma, attól kérdezném, hogy mennyi neki?
Csak mert ha nagyon kevés, az komoly probléma, nem ijesztegetni akarom, csak segíteni szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!