Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20. ,30. hét utáni kismamik,...

20. ,30. hét utáni kismamik, megnéznétek a laborleleten a HGB értéket?

Figyelt kérdés
Szeretném összehasonlítani az enyémmel! Köszi, ha veszitek a fáradtságot, és megnézitek! Meg persze írjátok már meg, hogy hány hetesek vagytok! Nekem most 120 az érték 28 hetesen, előző terhességemnél szülés előtti nap 37 hetesen 110 volt. Utána 81.
2011. jún. 14. 11:07
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

[link]

Ez jobb link. Hát, neked ezzel nincs gondod, kedves utolsó. A trombocita nem tudom, mi fán terem, de utánanézek majd. Annyit tudok, hogy alacsony t. szám mellett csak császár jöhet szóba. Ha jól tudom.

2011. jún. 17. 14:24
 12/12 anonim ***** válasza:

Ó, most már értem a HGB a hemoglobin.

Aki azt írta, hogy alacsony a trombocitaszáma, attól kérdezném, hogy mennyi neki?

Csak mert ha nagyon kevés, az komoly probléma, nem ijesztegetni akarom, csak segíteni szeretnék.

2011. jún. 20. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!