Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért kívánom ha nem ehetek?

Miért kívánom ha nem ehetek?

Figyelt kérdés

Elvileg májat nem lehet enni a terhesség alatt. Most másodjára vagyok terhes és, mind a 2 terhességemnél kívántam a májkrémes kenyeret. Most is ezt vacsoráztam. Mennyit ehetek amennyi még nem árt ? Vagy ne egyek többet?

9hkm

2011. jún. 13. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Módjával lehet enni, nem minden héten, de azért néha simán belefér. Ami sosem szabad az a penészes sajt, meg nyers tojás, nyers hús, de a máj vagy májkrém az a "ritkán" kategória nem a "soha".

Jó egészséget és jó étvágyat a májkrémes szendvicshez! :)

2011. jún. 13. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Miért ne lehetne enni? Ne egyél minden nap.

Hetente egyszer nyugodtan

2011. jún. 13. 20:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Én is kívántam. Vettem és megettem.

Semmi bajunk nem lett! És még nem is tudtam róla, hogy a kismamák 'tiltott' listáján van rajta!

Lehet enni, csak módjával. Nem pedig májkrémet májkrémmel :))

Nekem mindig azt mondták/mondják, hogy azt egyem, amit kívánok!

2011. jún. 13. 20:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már! Annyi májat képtelenség megenni, hogy azzal túl sok A-vitamint vihetnél be! Egyél, ha megkívánod! A szervezeted mindig tudja, mire van szüksége és épp azzal jelzi, hogy megkívánsz valamit.
2011. jún. 13. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak igaza van!!!Annyi májat nem tudnál enni, ami annyi A vitamint juttat a szervezetedbe, hogy az már a babának is ártson!

Sőt!Nyilván azért kívánod, mert szükséged van A vitaminra, a szervezeted így jelez!Egyél, amennyi jólesik, semmi bajotok nem lesz!

Én simán ettem, de nem májkrémet, hanem otthon sütött hagymás májat,ami ilyen szempontból sokkal töményebb, semmi baja nem lett babámnak!

De ettem penészes sajtot is, nagyon szeretem, nem tudtam ellenállni, sőt ettem nyers tojást is, padlizsánkrémben volt, utólag tudtam meg, mikor már bevágtam vagy 5 szelet kenyeret, ami jó vastagon meg volt kenve.

Semmi bajotok nem lesz!:)

2011. jún. 13. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Még én sem hallottam erről, pedig 2 gyerkőc van, a kicsi 6 hetes. Én ettem, senkinek semmi baja semlett. Néha 1-1 deci bort is megittam, attól sem lett semmi baj. Nem kell mindent túlparázni.
2011. jún. 14. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is ettem sajnos nem is olyan ritkán persze sűrűn sem csak két három naponta egy két szelet kenyeret és néha néha máj pörköltet is. Aztán meguntam felfordult a nyomrom tőle és most a gondolatától is hányingerem van. A baba ettől függetlenül teljesen egézséges az eredményeim tökéletesek szóval ha néha néha eszel semmi bajotok nem lesz.
2011. jún. 14. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!