31 hetes vagyok ma nagyon szúr a baloldalon egész alul ez mitöl lehet?
Szia!
Szerintem menj dokihoz,ha nem múlik.
Lehet vakbélgyulladás terhesen is,habár ha jól tudom,az másik oldalon fáj,de azért nézesd meg magad. üdv
Nah mielőtt valaki műtétre küldene,gondold végig, mennyire erős a szúrkálás.Ha elviselhetetlen, akkor tényleg doki.Ha csak bele-bele szúr lehet a babó nyom valamit.Meg az is fontos, pontosan hol fáj,nekem a petefészkem szokott szúrni, a méh alakulásától,szalagoktól, de én még csak 17 hetes vagyok.Ha közéoen szúrkod, lehet a hólyagod, nekem így kezdődött a felfázás, de sztem csak a baba lesz.
Boldog babavárást!
Kérdezz csak meg egy orvost,és megmondja,hogy előfordulhat terhesen a vakbél.Ritka,de van ilyen.
Amit egyébként szerintem jobb kizárni,mintsem baj legyen.
Amúgy nem szoktak vele műteni,ha nem az:-))
Mindenesetre nem hiszem,hogy ostoba okoskodónak a tanácsát kéne megfogadni.Szerintem,ha erős a fájdalom,és nem múlik,menj orvoshoz.Ha bajod lessz,neked lessz nem egy okostojásnak.
Szia.
Én szintén 31 hetes vagyok. Nekem ez a szúrkálás kb. a 18. héttől van. Az első két alkalommal elmentem dokihoz, megvizsgélt, de minden tendben talált, azt mondta, ez előfordul, fő, hogy ne görcsöljek erősen, vagy ne vérezzek, illetve, hogy ne legyen folyásom. Szóval, ha csak szúrkál és nincs folyásod, akkor nem kell aggódnod, ha van folyás akkor menj el a dokihoz és kapsz kúpot. Persze, ha téged megnyugtat, hívd fel.
Ha nagyon erős a szurkálás,sztem is menj dokihoz.
Jobb ha megnéz,minthogy bajotok legyen.
Szia!
Milyen szúrász érzel?
Olyan, mint amikor futás közben szúr vagy olyan, mintha meghúzódott volna egy izom, ér vagy ilyesmi?
Nekem ez a kettő szokott előjönni de ez normális dolog. Nálam sem talált semmit a doki. Olyan sok minden változik odabenn! Akkor van gond ha nem akar elmúlni!
De azért nem árt ha megemlíted a dokinak amikor ott jársz.
Üdv: 32. hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!