Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma barna szinű valami jött...

Ma barna szinű valami jött belőlem mintha megjött volna.. Biztos, hogy baj van vagy ez normális jelenség ilyenkor?

Figyelt kérdés
9 hetes terhes vagyok . 8 hetes terhesen voltam uh ahol azt mondta a doki 16 mm es embrio normális szivhang,semmi rendelleneség.Ma barna szinű valami jött belőlem mintha megjött volna.Lehet hogy vetélés? nem fáj sem a hasam nincsenek görcseim stb csak hányinger.Az első terhességemnél 6 hónapig menseseltem melette de az nem ilyen volt.kétségbe vagyok esve.
2009. márc. 21. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom neked, hogy mindenképpen hívd fel a dokit!!! Biztosat úgyis ő tud mondani. Egy telefont megér! Ha meg nem éred el, akkor kórház. Nem biztos, hogy bajt jelent, de mindenképpen nézzék meg!
2009. márc. 21. 16:52
 2/3 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem először is nyugodj meg.Nekem kb a 12. héten volt ilyen.Elvileg ha nincs görcs,illetve vér,az jó jel.Nyugi,nem lesz semmi baj,de meg fogsz még jobban nyugodni,ha felhívod a dokidat!:))
2009. márc. 21. 18:10
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen beszélj az orvosoddal. Nekem a 8 hetes Uh-on még volt szívhang. Rá pár nappal barnás folyásom volt, de nem görcsöltem, nem fájt semmim és semmi olyat nem tettem, amitől arra gondolhattam volna, hogy baj van. Két-három nap után elmúlt, majd előjött egy hétre. De semmi más jel nem utalt bajra.Se görcs, se vérzés.

A 10. héten egyik reggel arra ébredtem, kicsit fáj a hasam, de csak picit, viszont ismét előjött a barnás folyás. Ekkor már éreztem itt valami nem jó, mert ingerültebb is voltam. Bementünk az ügyelete. Megvizsgált a doki, Uh. is volt és mondta, hogy kb. két hete már el volt halva. Gondolhatod, egy világ omlott össze bennem.

Nem azért írtam le, hogy megijedj, inkább, azért,hogy nem lehet játszani, ha valami rendelleneset észlelünk. Azonnal orvos!!! Inkább derüljön ki, hogy nincs semmi baj, mint az ellenkezője.

De azért a vége mégiscsak jó, mert rá két hónapra már pozitív lett a teszt, és most 29 hetes vagyok és minden rendben van. Ja és a harmadik babánk lesz.

2009. márc. 21. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!