38 hetes vagyok a méhszáj 2110, mikor lesz meg, várható a két hét alatt?
Figyelt kérdés
eléggé görcsölget a hasam esténként, meg intenzivebb fehéres-nyálkás váladékom van, ez a nyákdugó része lehet?2009. márc. 21. 15:15
1/3 anonim válasza:
Szia!Mi is 38+2hetesek vagyunk,néha görcsölgetek én is és egy hete voltam egy újnyira nyitva,regelente jön belőlem is nagyobb mennyiségű krémes folyás,de a mai inkább már nekem is nyálkás volt...szerintem én pár nap és szülök,de lehet ez a mai nap lesz.Bár én nagyon örülnék neki ha a magzatvíz menne el és nem kellene azon morfondíroznom,hogy vajon ez már igazi vagy nem igazi fájás.Bár mindenki azt mondja,hogy tudni és érezni fogom a külömbséget csak hát olyan izgatott vagyok már.
2/3 A kérdező kommentje:
én 38+1 hetes vagyok,én is ettől félek tudni fogom e ha menni kell. a szülés is izgalommal tölt el. remélem gyors és könnyü lesz mindkettőnknek. köszi hogy irtál
2009. márc. 21. 17:50
3/3 anonim válasza:
Én az utolsó hetekben 2111 voltam, de nem történt semmi, a nyákdogó is csak a végén távozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!