Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok ma...

7 hetes terhes vagyok ma voltam ultrahangon és elöbb 2 embriot vélt a doki, de miután csak 1 szívverést láttott igy hosszas vizsgálat után mosolygott, hogy minden rendben! Ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés
Most ilyenkor mi van ??? ti mit csinálnátok a helyemben ???Attol félek mivel én is (habár nem értek az ulthangos képekhez ) két pöttyött láttam ,hogy az egyik elhalhatott ???? én ugy gondolttam ,hogy a petezsákban van baba nem pedig egymás mellet ??? irjatok nektek mi a véleményetek mert nagyon izgulok ,ja és gyógyszer segitségével esttem teherbe aminél az ikerterhesség nem feltünő !!!
2008. febr. 21. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha vmi gond lett volna azt nem titkolná el az orvos ugy hogy sztem ne izgulj azért mosolygott mert valószínű hogy meglett a másik szívhang is. ne idegeskedj örűlj a dupla örömnek.Sok sikert,és nagyon boldog babavárást kívánok.
2008. febr. 21. 16:48
 2/7 anonim ***** válasza:
had kérdezzem már meg hogy te honnan számolod a 7 hete az utólsó menzitől? mert én 8 hetes vagyok. az orvosok honnan számolják? mert én még csak most készülök elmenni. és már halottad a kicsi sziverrését?
2008. febr. 21. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha külön petezsákban van a baba,akkor kétpetéjűek, az nem baj.Ha gond lett volna, szól hidd el, nyugodj meg.

Nagyon gratulálok!

2008. febr. 21. 16:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarok kukacoskodni,de miért nem kérdeztél rá a dokinál?Én biztos felhívnám a helyedbe!Biztos rossz lehet kétségek közt lenni akár "csak" néhány hétig is.Nekem nem lenne mindegy,hogy hányan vannak.Nem árt időben felkészülni lelkileg.

12 hetes kismami

2008. febr. 21. 17:57
 5/7 A kérdező kommentje:
nem én pontossan tudom mikor történt a fogantatás mert menszesz után csak akkor voltunk együtt . amugy a dokik az utolsó vérzés elsőnapjától számolják !!!
2008. febr. 21. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
csajok félre értetek,de lehet ,hogy én nem fogalmazttam jól !!!!! a doki elöbb 2 embriot láttot és csak 1 sziverést mert ilyen kék színü detektor szerü sugarakkal keresste és piros kis pöty ugrált de csak az egyik oldalon!!! utána mondtta hogy az egy baba csak kettönek gondoltta és most elülttettte bennem a kételyt ,hogy lehet hogy a másik halott !!!???? ezt nem tudom ,most mirre vélni egy babát diagnoztikált csak!! és most hisztizek és fantáziálok !!!
2008. febr. 21. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem fantáziálsz. Én a te helyedben elmennék másik dokihoz is ultrahangra. És nála rákérdeznék erre az ikerdologra is!
2008. febr. 22. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!