Mennyire normális a terhesség vége felé a nagyfokú szomjúságérzet?
Figyelt kérdés
A 36.héttől rettentő szomjas vagyok, akár napi 4-5 liter ásványvizet is megiszok. Ami ki is jön, és vizesedni se vizesedek. A labor eredményeim jók lettek.
38 hetes kismama vagyok
2008. febr. 21. 15:15
1/3 anonim válasza:
Én a 35. hétben járok,sokkal több folyadékot iszom ,mint azelőtt,bár olyan sokat nem mint amennyit írsz,de én előtte alig ittam meg másfél litert.Szerintem hogyha minden rendben van a leletekkel nincs miért aggódni.Főleg ,mert nem is vizesedsz,a vesédre pedig teljesen jó hatással van a sok folyadék.
Nincs miért aggódnod.
2/3 anonim válasza:
HA NEM VIZESEDSZ, ÉS A VÉRCUKROD IS JÓ, SZTEM NINCS MIÉRT AGGÓDNOD.
3/3 anonim válasza:
A szomjúságérzet cukorbetegség előjele is lehet de ha nálad mindent rendben találtak nincs miért izgulnod.A veséknek meg tényleg jot tesz ha sokat iszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!