Edus83 kérdése:
Ovális a pete zsákom, elmúlt a sűrű pisilésem, és enyhült a mell feszülésem lehet, hogy elmegy a baba?
Figyelt kérdés
Már 8hetesnek kellene legyek,január 25volt mensim utolsó napja. tegnap az orvos,azt mondta lejjebb csúszott a pete zsákom amiben lát valamit,de nem az igazi,és ovális alakú amikor az utrogesztánt rakom fel érzem a méhem annyira lent van,lehet,hogy elmegy a baba??A sűrű vizelés is elmúlt,és a mellem sem fáj már annyira!!!Ilyenkor már szívhangnak kellene lennie,január 25.volt a mensim utolsó napja!!De az az érdekes az utóbbi vizsgálat óta nőtt a pete zsákom,én ezt nem értem!!Akkor mért nő a pete zsák????:((2009. márc. 21. 10:38
1/2 anonim válasza:
Látatlanban nem tudunk mit mondani, az a döntő amit a doki mondott. Annyit tudsz tenni, hogy betartod azt a amit az orvos mondott a többe nem múlik rajtad sajnos.
2/2 anonim válasza:
A petezsák nő akkor is egy ideig,ha nincs benne baba,mert nem azonnal állnak le azok a hormonális folyamatok,amik ezt szabályozzák.Azért ne keseredj el,ha később fogant a bébi,mint a félidő,akkor lehet,hogy legközelebb már lesz szívhang is és kiderül,hogy minden rendben.Ha ezek a jelek meg mégis arra utalnak,hogy felszívódott az embrió,akkor meg pár hónap múlva újra próbálkozhattok.Tudom,hogy ezt nagyon nehéz elfogadni,de hidd el,jobb ha most megy el,mint pár hét múlva,amikor már nagyobb és jobban beleélted magad a terhességbe.Azért legyünk bizakodóak és kívánok nektek sok sikert a továbbiakhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!