Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 14+2 hetes kismama vagyok, de...

14+2 hetes kismama vagyok, de még nem látszik a hasamon semmi. Mikortól fog látszani?

Figyelt kérdés
2009. márc. 21. 10:13
 1/9 anonim ***** válasza:
Még várhatsz rá,kb az 5.-6. hónapban kezd nőni a poci,de lehet,h előbb,ez alkati dolog.
2009. márc. 21. 10:15
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!Ez alkat kérdése is.Én husis vagyok azt hittem majd várhatok a hasam növekedésére de 15. héttől már szemmel látható volt.Centizd a pocid a köldöködnél és meglátod a különbséget.Mi még fotót is szoktunk csinálni minden hét fordulón(oldalra fordulva).A számítógépen visszanézve már a vak is látja a növekedést.És ne aggódj,biztos hamarosan a Te pocid is növésnek indul.Minden jót kívánok nektek!

18+3 hetes

2009. márc. 21. 10:17
 3/9 anonim ***** válasza:

Most kezdtük a 22. hetet. Nekem kb. 3 hete kezdett olyannak látszani, hogy már letagadatatlan.

Szóval kb. azóta nem jönnek rám a nadrágjaim. Ezért azóta kezdtem beszerezni a kismamis gatyókat.

De van, akinek már előbb is látszani szokott.

2009. márc. 21. 10:45
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Minden jót kívánok nektek!

2009. márc. 21. 12:47
 5/9 anonim ***** válasza:

változó. nekem ilyenkor már kicsit látszott, keményebb volt és alul kerek. De ráér még nőni, a végére még "unni" is fogod a nagy pocit, kényelmetlen mert nehéz, húzza a derekad, fura vele mozogni, aludni... Szóval addig örülj amíg nem látszik. :)

23 heteske

2009. márc. 21. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Én 21 hetes vagyok és igazából 1-2 hete látszódik, hogy baát várok, addig csak, mintha híztam volna pár kilót.

Boldog babavárást!

2009. márc. 21. 13:51
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokmindenkinek félidőtől kezd látszani!
2009. márc. 21. 14:32
 8/9 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,köszönöm a sok választ!
2009. márc. 21. 18:17
 9/9 anonim ***** válasza:
szia!Nekem ugy kb a 19-20.hét körül kezdett el nőni.Nem kell megijedni,nekem sem nagyon látszik:)csak az nyugtat,hogy minden nap érzem a picim,különben én is kétségbe lennék esve:)
2009. márc. 21. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!