14+2 hetes kismama vagyok, de még nem látszik a hasamon semmi. Mikortól fog látszani?
Szia!Ez alkat kérdése is.Én husis vagyok azt hittem majd várhatok a hasam növekedésére de 15. héttől már szemmel látható volt.Centizd a pocid a köldöködnél és meglátod a különbséget.Mi még fotót is szoktunk csinálni minden hét fordulón(oldalra fordulva).A számítógépen visszanézve már a vak is látja a növekedést.És ne aggódj,biztos hamarosan a Te pocid is növésnek indul.Minden jót kívánok nektek!
18+3 hetes
Most kezdtük a 22. hetet. Nekem kb. 3 hete kezdett olyannak látszani, hogy már letagadatatlan.
Szóval kb. azóta nem jönnek rám a nadrágjaim. Ezért azóta kezdtem beszerezni a kismamis gatyókat.
De van, akinek már előbb is látszani szokott.
Köszönöm a válaszokat!
Minden jót kívánok nektek!
változó. nekem ilyenkor már kicsit látszott, keményebb volt és alul kerek. De ráér még nőni, a végére még "unni" is fogod a nagy pocit, kényelmetlen mert nehéz, húzza a derekad, fura vele mozogni, aludni... Szóval addig örülj amíg nem látszik. :)
23 heteske
Én 21 hetes vagyok és igazából 1-2 hete látszódik, hogy baát várok, addig csak, mintha híztam volna pár kilót.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!