20 hetes kismamák hogy vagytok?
Már vásároltatok valamit a babának?
És tudjátok már a nemét?
Sziasztok!
Mi tegnap kezdtük a 22. hetet. Nekünk még nem mondta biztosra a doki a bébink nemét, de lányra szavazott egyelőre.
Mi még semmit nem vettünk neki. Bár a húgom tavaly szült, és egy csomó dolgot már odaígért nekünk.
De pl. a babakocsin most kezdünk gondolkodni, hogy milyet is vegyünk.
Hü-ha,jó sok mindenetek van már!
Én még nem vettem semmit! Kisfiam lesz!:) Legalábbis a 12.héttől folyamatosan ezt látják!
4D-s uh-ra én is a 22-25.hét körül szeretnék menni!
2.válaszoló,milyen babakocsiban gondolkodtok?
Sztem olyan nehéz,mert van sok fajta!
Szió!
23 hetes vagyok. Hát elvagyok... egyre kényelmetlenebb, hogy fáj a derekam és a fenekem, de már nem vagyok szerencsére olyan fáradékony. Mi eddig csak ruhákat vettünk, szinte minden kék és sárga fiúra számítunk, de mondjuk a lányra is rá lehet adni a kék cuccokat. :) UH-n nem mondták mi lesz, pont oldalt feküdt sajnos nem láttuk. Most készülök menni 4D-re, ott már biztos kiderül. Baba kocsit nézegettem, de eddig még nem találtam megfelelőt. Kiságyat láttam egy nagyon szupert a tesz-veszen, pelenkázóval és kis szekrénnyel együtt van csak az a baj, hogy messze van és nem adják fel postán. :S valami hasonlót szeretnénk venni. Olyat amit később át lehet alakítani gyerek ággyá, hogy nagyobb korában is tudja használni. Remélem kapok itt a közelben. Baba ágyneműt nagyon édeset kaptam a szülinapomra tesóméktól. :) Kis takarót is kaptam a barátnőmtől, szóval össze jönnek itt a gyerek cuccok innen-onnan :)
Ti hogy vagytok? Sokat mocorog a bébi? Az enyém elég aktív, főleg esténként :) Apucinak nagyon tetszik ahogy kapálódzik oda bent a bébi, szokta simizni és beszélget is hozzá :)
Sziasztok!
Én 20 hetes vagyok.Kislányt várunk,a héten voltunk 4 D-n.
Gyönyörű képek készültek!:)
Sokat fáj a hasam és a belső méhszáj nyílik,UH-on mondták.Pihennem kell sokat....
Amúgy 3. babás vagyok.
Sok mindenünk már megvan.Most babakocsit nézegetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!