Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes kismamák hogy vagytok?

20 hetes kismamák hogy vagytok?

Figyelt kérdés

Már vásároltatok valamit a babának?

És tudjátok már a nemét?

2009. márc. 21. 10:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia.Jól vagyok,csak a hasam görcsölget néha:(szedem rá a Béres Magne B6-ot.Úgy néz ki,hogy kislány lesz,bár még nem 100%,de a doki szerint nagy a valószínűsége mert nem láttunk a lábai közt semmit lógni:)Nekünk a kiságy,babakocsi,hempergő,etetőszék,kis szekrénye,pelenkázó meg vannak.Ezen kívül uniszex ruhákat vettünk neki,van már 5 csomag pelus is,2cumisüveg,1 játszócumi,kis kád.Szakálka,kis sapka,de még mindig sok minden kell.Te vettél már valamit?Tudod mi lesz?Akartok menni 4D-re?Mi a 22-25hét között gondoltuk a 4D-t.
2009. márc. 21. 10:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi tegnap kezdtük a 22. hetet. Nekünk még nem mondta biztosra a doki a bébink nemét, de lányra szavazott egyelőre.

Mi még semmit nem vettünk neki. Bár a húgom tavaly szült, és egy csomó dolgot már odaígért nekünk.

De pl. a babakocsin most kezdünk gondolkodni, hogy milyet is vegyünk.

2009. márc. 21. 10:41
 3/7 A kérdező kommentje:

Hü-ha,jó sok mindenetek van már!

Én még nem vettem semmit! Kisfiam lesz!:) Legalábbis a 12.héttől folyamatosan ezt látják!

4D-s uh-ra én is a 22-25.hét körül szeretnék menni!

2009. márc. 21. 12:30
 4/7 A kérdező kommentje:

2.válaszoló,milyen babakocsiban gondolkodtok?

Sztem olyan nehéz,mert van sok fajta!

2009. márc. 21. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Szió!

23 hetes vagyok. Hát elvagyok... egyre kényelmetlenebb, hogy fáj a derekam és a fenekem, de már nem vagyok szerencsére olyan fáradékony. Mi eddig csak ruhákat vettünk, szinte minden kék és sárga fiúra számítunk, de mondjuk a lányra is rá lehet adni a kék cuccokat. :) UH-n nem mondták mi lesz, pont oldalt feküdt sajnos nem láttuk. Most készülök menni 4D-re, ott már biztos kiderül. Baba kocsit nézegettem, de eddig még nem találtam megfelelőt. Kiságyat láttam egy nagyon szupert a tesz-veszen, pelenkázóval és kis szekrénnyel együtt van csak az a baj, hogy messze van és nem adják fel postán. :S valami hasonlót szeretnénk venni. Olyat amit később át lehet alakítani gyerek ággyá, hogy nagyobb korában is tudja használni. Remélem kapok itt a közelben. Baba ágyneműt nagyon édeset kaptam a szülinapomra tesóméktól. :) Kis takarót is kaptam a barátnőmtől, szóval össze jönnek itt a gyerek cuccok innen-onnan :)

Ti hogy vagytok? Sokat mocorog a bébi? Az enyém elég aktív, főleg esténként :) Apucinak nagyon tetszik ahogy kapálódzik oda bent a bébi, szokta simizni és beszélget is hozzá :)

2009. márc. 21. 13:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 20 hetes vagyok.Kislányt várunk,a héten voltunk 4 D-n.

Gyönyörű képek készültek!:)

Sokat fáj a hasam és a belső méhszáj nyílik,UH-on mondták.Pihennem kell sokat....

Amúgy 3. babás vagyok.

Sok mindenünk már megvan.Most babakocsit nézegetünk.

2009. márc. 21. 14:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi,jól vagyunk! Mocorog a baba már egész sokat! Mondjuk ma még elég kis lusta! :)
2009. márc. 21. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!