A hüvely Candidiás fertőzésének mik a tünetei?
Nagyjából azok a tünetei,amit írtál. Nekem is volt kb. a 26. héten,és a krém nem igazán használ erre,mert a gyulladás fentebb van.Viszont a canesten kúp nekem használt az orvosom javasolta recept nélkül is kapható,3 db-os kiszerelésben.Nem értem,hogy az orvosod miért nem mondta,ha megállapította hogy gombás fertőzéed van.
Remélem tudtam segíteni ,egy 35 hetes kismami
Szia!
A canestent terhességben nem szabad használni.
A tüneteid gombás fertőzésre utalnak,nekem az orvos mikogal-t szokott rá írni.
Semmiképp ne használj recept nélkül kapható szert rá.
Orvossal irasd fel.
Üdv:
22hetes kismami
Szia!
Én is túl vagyok már ezen. Nekem a doki írta fel a Canesten kúpot meg Pimafucort krémet és azóta semmi gond.
Mindenképp beszélj az orvossal mert a terhesség egy bizonyos szakaszáig nem adnak -nem ajánlott- a kúp használata!
üdv: 32. hetes kismami
Én állandóan ezzel a problémával küszködök és persze előjött a terhességem alatt is. Nekem is a Canesten kombit mondta a doki, és még eddig ez használt a legjobban, pedig én már sok mindent kipróbáltam még azelőtt, hogy terhes nem lettem. Csak az a lényeg, hogy az aplikátort nem szabad használni terhesen, hanem anélkül kell fölhelyezni a tablettát. Egyébként ez benne is van a mellékelt tájékoztatóban és ha nem lehetne terhesen használni akkor a doki nem mondta volna. Ők már csak tudják, elvégre azért orvosok!
Üdv 18 hetes kismami! És jobbulást! Ez nagyon kellemetlen, én már csak tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!