Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korinna névről vélemények?

Korinna névről vélemények?

Figyelt kérdés

A vezeték név is K-val kezdődik és viszonylag rövid (nem Kiss)ezért tetszett meg és azért mert elég ritka (legalábbis az én környezetemben egyet sem ismerek.)Nem akarok tömegnevet.

Korina vagy Korinna? Melyik az "igazi"?. Mind a kettővel láttam már.

2011. jún. 11. 16:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ez a kedvenc nevem.én ugy tudom hogy Korinnának írják.Én ezt a nevet szerettem volna adni a kisbabámnak.de az élet másképp akarta és kisfiunk lesz.Nagyon tetszik még a Kíra és Kíara név is.24 hetes kismama
2011. jún. 11. 19:11
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

Az én kislányom is Korina lesz.Szerintem gyönyörű név.

A két n-es változat viszont nem jön be.De persze ha neked tetszik az a lényeg:)Ja és nekünk is K a vezetéknév:)

2011. jún. 12. 07:01
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
Én mindig is a Korina nevet szerettem volna adni a lányomnak. Szerintem gyönyörű. Amúgy fiam lesz :)
2011. jún. 14. 15:52
 14/18 Coryna válasza:
én is korina vagyok de tetszik :)
2012. jan. 14. 19:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Én két Korinnát ismerek akiknek két n-el van a nevük
2012. ápr. 12. 15:20
 16/18 anonim válasza:

Most én is ezen a néven filózok, nekem Korina jobban tetszik mint a Korinna.

Én Karina vagyok, és gyerekkoromban mindig jobban tetszett a Korina:)

Az én becenevem Rina és ennek változatai. Ma már nagyon szeretem a nevem. Szeretnék a születendő lányomnak is találni egy nevet amire még ha csak később is, de azt mondja, hogy szép név!

2016. nov. 6. 20:15
 17/18 anonim válasza:
Havert igy hivják, ja de ő fiú. Akkor Viktor.
2017. febr. 22. 12:03
 18/18 anonim válasza:
engem meg Korinnának hívnak, és egy n-nel kell mondani. én szeretem, ritka, és mindenki mindig mondja, hogy milyen szép, szerintem nem durva, hanem tekintélyt parancsoló :) Korinak szoktak becézni, furcsa, de még mindig jobb mint a sok tucatnév :) lehet még Kokó, Riri, Rina, Korcsi.. (ezt viszont rühellem)
2017. nov. 3. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!