Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Már a 39. hétben járok és az...

Már a 39. hétben járok és az orvosom még nem küldött el hüvelyváladékvizsgálatra. Ezt nem minden orvos csináltatja meg vagy csak elfelejtette és szóljak neki?

Figyelt kérdés
szerintem mire eredmény lenne eddigra a baba is meglesz.sokat számít ez a vizsgálat vagy elhagyható? picit aggódom nehogy emiatt baja legyen a babának
2008. febr. 21. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ugye azért fontos, hogyha hüvelyi úton szülünk, és esetleg lenne baci,gomba a hüvelyben,addigra ki legyen kezelve,hogy a babának ne legyen baja.Lehet nálad az orvos a vizsgálatok alkalmával mindent rendben talált,és ezért nem foglalkozik vele, de azért én rákérdeznék.Ha nincs is rá idő, legalább megtudod a választ,és megnyugszol.
2008. febr. 21. 12:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha aggódsz, kérj vizsgálatot a dokitól! De ő biztos tudja, hogy szokta, nem egyformán dolgoznak. (én most költöztem, és már galiba van abból, hogy eddig mit vizsgáltak és mit nem...)

De ha nem is lesz meg, ne félj, baj biztos nem lesz!!

Nyugi, és türelem.-))

2008. febr. 21. 12:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Nem tudom, hogy mennyire baj, de én kérnék vizsgálatot a helyedben.Eddig nekem sem csinált a dokim, (31. hét)de most szóltam, hogy talán kéne mert eddig nem csinált. És én azt olvastam, hogy 1X vagy 2X kell csinálni de a 36. héten tuti, hogy kell csinálni mert akkor szűrik a streptocoust (lehet, hogy nem így írják, bocsi). Nem akarlak riogatni de én is beparáztam mert könyvekben azt olvastam, hogy nagyon fontos, hogy semmiféle fertőzés nem legyen a hülyben mert az árthat a babának szülés közben/de főlegutána, megfertőzheti a babát. Szóval szerintem azért kerjél vizsgálatot.
2008. febr. 21. 14:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most járok a 35. héten rákérdeztem a dokimnál,mert én is aggódtam ,de annyit mondott ,hogyha nincs problémám akkor nem szívesen vizsgálna meg.Ennek ellenére majd mégegyszer megkérdezem.

Egyébként szerintem orvostól függ.

2008. febr. 21. 15:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én most a 34. hétben járok és hetente járok a dokihoz. Ő azt mondta, hogy nagyon fontos ez a hüvelyválladékvizsgálat és a terhesség 35 és 37. hete között kell levenni. Ha találnak streptococcust benne akkor mikor szülni fogok akkor penicilint fognak adni nekem.
2008. febr. 22. 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!