P3-as eredménynél koros hámréteget fertőzést talált az orvosom, műtétet javasolt, de terhes lettem. Lehet-e valami baja a babának a terhesség illetve a szülés alatt?
Szia!
Nem gondolom,hogy a babát érintené.Lehet,természetes úton nem szülhetsz,de beszéld meg a dokival.Szülés után mindenképp kezeltesd magad!
Igen, többen írták már itt, hogy terhesség alatt ezt nem kezelik, majd szülés után.
Beszéld meg a dokiddal.-)A babát ne féltsd!!.-)
Én nem vagyok nőgyógyász,de nekem is volt kétszer P3-as a citológiám már a várandósság alatt.
Nekem mintát vettek a méhszájamból és jelentem se a babámnak,se nekem nincs semmi bajunk.:D
Ez mondjuk a vérprofi orvoson is múlt,akiről ha érdekel szívesen írok priviben.
22 hetes kismami
A P3 a legundorítóbb citológiai adat, mert semmit nem mond el a kórfolyamatról, olyan inkább nem tudom mit mondjak kategória. Ha erre meg akart volna operálni a doki, szerintem nem jól tette volna, ilyenkor illik egy kontroll kenetet csináltatni egy kicsit később. Egyébként mire gyanakodott HPV fertőzésre?????Mert akkor egyértelmű a diagnózis és akkor majd ha a baba megszületik akkor kezelni kell, addig meg biztosan levesz majd még egy kontroll kenetet tőled.
Ne izgulj a babónak nem lesz semmi baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!