Nappal és estére szépp nagy a pocim reggelre mintha lelohadna ez normális?
Figyelt kérdés
17 hetes kismama ,reggel is látszik de nem akkora mint napközbe vajon mitöl lehet szoktam mérni magam este és reggel is kb 1 kg -val vagyok több estére mit reggel ez lehet az oka?2008. febr. 21. 10:49
1/3 anonim válasza:
Szerintem a súlycsökkenés mindenképp az emésztéseddel függ össze. Egyébként az én hasam is kisebb reggelre, biztos éjjel hátrébb költözik a picúr:)
2/3 anonim válasza:
Én a felfújódásra tippelnék, nálam is ez volt. REggel ugye rendbe vannak a belek, de akár már egy fél-egy óra mulva felfujódtam..
Ne izgulj, baj biztos, hogy nincs!!
3/3 A kérdező kommentje:
köszi gondolom hogy baj nincs és én is ezekre gondoltam csak olyan furcsa nekem ez az egész vannak olyan dolgok amiket el sem tudtam volna képzelni de élvezem neketk is vannak ilyen meglepetések ?
2008. febr. 21. 11:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!