Mikortól ideális megvenni a picinek a higieniai dolgokat? És összecsomagolni a már meglévőket a kórházba?
persze ezt mindenki maga dönti el mikor kezdi el.
Nyugdtan, összepakolni ráérsz 35 hét körül kórházba meg gyerekorvoshoz akit válaszototok elmenni felíratni h mi kell majd a picinek
Én már nem bírtam kivárni és a 30 hét környékén már fullra összepakoltam mindent (papucs, igazolványok meg ilyenek kivételével).
Végül is jó döntés volt hogy nem halogattam, mert a 35 héten megszültem, és így a nagy sietségben csak fel kellett kapni a táskát és indulhattunk is, épp eléggé aggódtam ahhoz, hogy tuti otthon hagytam volna vmi fontosat ha még nincs kész a pakk.
Ahogy en csinaltam:
Szoba, ruha, stb: 20-30. het
Vasalas, mosas: 30-32. het
Kórházi csomag: 32-36. hét
Popsitörlő, fürdető, stb: 36. hét (előbb nem mertem, nem tudtam mennyi ideig állnak el ezek a cuccok).
Szerintem csináld bátran, nagy hassal nem az igazi.
Sajnos a férjem "ejj, ráérünk arra még" elvet követte, én meg rohangáltam volna, mint a mérgezett egér, de persze ő lassított, így is hamarabb meglett minden :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!