Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor nö már meg a hasam?

Mikor nö már meg a hasam?

Figyelt kérdés
23hetes kismama vagyok. Alig látszik a hasam az biztos,hogy szélességbe nöttem,de a hasam alig. Ahogy nézem Mindenkinek mások az adatai. Hasonlitgatom és az én adataim néha kevesek. Az orvosom viszont azt mondta,hogy nagy baba lesz.
2008. febr. 21. 07:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól is függ hogy hány kiloval indultál. Nem mindenkinél egyforma a súly gyarapodás.Én 54kg-val kezdtem, most vagyok 20 hetes és +10 kg van rajtam. Én a cigit is letettem na és mindent eszek amit megkivánok. Nem vagyunk egyformák. Ne aggodj, jönnek azok a kilók biztosan. :-)
2008. febr. 21. 07:58
 2/3 anonim ***** válasza:
nekem megy olyan problémám van hogy napközbe és estére szépp nagy de regelre mintha lelohadna :)mindenképpen alkati kérdés hova hizunk és menyire látszik meg biztos késsőb neked is jó nagy pocakod lessz addig türelem 17 hetes kismami
2008. febr. 21. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Én 13 hetes vagyok, és rajtam már eléggé látszik, mondjuk vékony testalkatú vagyok. Most vagyok 52 kg. Barátnőm ikreket várt, és rajta ilyen idősen alig látszott. Mondjuk ő 63 kg-ról indult. Anyukám azt mondta, ő is "hasasodott". Persze ez szerintem is alkati kérdés. Kellemes babavárást! üdv!
2008. febr. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!