Hol van Miskolcon vagy Barcikán olyan kismama bolt, ahol viszonylag olcsón lehetne kismamaruhákat venni?
én Pásztorra gondoltam, nekem a barcikai kórházban ő az egyetlen, akivel kellemes tapasztalataim voltak. de majd csak április 6-án megyek hozzá, akkor akarok vele beszélni, aztán majd meglátjuk. és te kinél szülsz?
Cs( második válaszoló)
Sziasztok! Hát ha a szolival szembeni elég drága, lehet hogy turiban keresgélek inkább. Én 13 hetes vagyok. Ma töltöttem be a 13.hetet. Kezdenek már szorítani a ruhák, azért akarok lassan venni 1-2 kismama ruhát. Én Miskolcon szülök a Semmelweisbe, oda járok egy dokihoz.
A barcikai kórházat nem mertem bevállalni, mert sok rosszat hallottam, meg amúgy is Péteri vagyok, akkor inkább a Megyeibe mentem volna.
És Te, első válaszoló? Te kinél fogsz szülni? Mit tudsz a barcikai orvosokról?
Cs
Előzőnek: Igen igazad van, máshol is vannak rossz orvosok, meg jók is, de én úgy összességében gondoltam a kórházra. Anyósom többször volt már ott, nőgyógyászati problémával és egyéb problémával is és teljesen kikészült, amikor haza jött. Úgy bántak ott vele, mint egy állattal. Sírva jött haza, ahányszor be kellett valami miatt feküdnie. Nem csak az orvosokra gondolok, a nővérekre is. Átkerült a Megyei-be az utolsó műtétére, hát azt mondta, hogy a barcikaihoz képest ég és föld a különbség, mind a nővéreket, mind az orvosokat tekintve.
Nagyon sok rossz példát tudnék még hozni, de azok sokkal durvábbak, inkább nem írom le. Én még jót soha nem hallottam, az biztos.
Reméljük a mostani változások a barcikai Kórházban sok mindent megváltoztatnak majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!