Tetszik nektek a Vivien név?
Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 12:29
13/21 anonim válasza:
ki nem állhatom. felénk évek óta egy bizonyos réteg adja, nem kevesen....
14/21 anonim válasza:
nekem sem tetszik, nem adnám a lányomnak, már csak azért sem mert túl gyakori mostanság(a kisebbség körében).Bocsi!
15/21 anonim válasza:
Nálunk van rendesen kisebbség, de nem tapasztalom, hogy ők adnák ezt a nevet a gyerekeiknek. Szép név, de nekem meg a Vivi becézés nem igazán tetszik, inkább a teljes, Vivien név.
16/21 anonim válasza:
Tudod ki jut róla eszembe először? A Julia Roberts a Micsoda nőből. Tudod abban is úgy hívták.
17/21 anonim válasza:
Ne is foglalkozz velük! Nekem is Vivienem lesz! Ez meg a legnagyobb baromság, hogy cigányos név!!! Én imádom! Ja, és nem vagyok cigány!
18/21 anonim válasza:
A mi kislányunkat VIVIENNEK hívják, akár tetszik valakinek, akár nem. Az első perctől (mikor még azt sem tudtuk hogy milyen nemű) megmondtam hogy Vivien lesz. Szerencsémre az is lett. Nekem nagyon tetszik, lehet becézni is. Lassan 5 hónapos lesz, és olyan szépen figyel ha a gyönyörű nevén szólítjuk. A családban is mindenkinek tetszik a neve.
19/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok, mi sem cigányok vagyunk!!!!!!!!!
20/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat. Azért úgy látom, hogy többségben vannak azok akiknek tetszik ez a név. Akiknek nem tetszik, azoknak is köszönöm a hozzászólásokat és véleményeket.
2011. jún. 10. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!