Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » S. O. S. Nagy baj ha az AFP...

S. O. S. Nagy baj ha az AFP vizsgálatra a vért nem a 16. héten veszik le, hanem a 18. héten?

Figyelt kérdés
A 18.19.héten már nem lehet kimutatni a vérből amit a 16-on?
2011. jún. 7. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
2011. jún. 7. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

aha, baj, én úgy tudom, akkor már nem mutat reális értéket.

Legalábbis az egyik ismerősömnek elszámolták a heteit, a 15.héten csinálták meg a vizsgálatot, azt mondták neki, hogy tuti dawn-kórós lesz, vetesse el.sokkolta a hír, de nem akarta elvetetni, végig gondolta, utána számolt, kérte hogy ismételjék meg, mert szerinte nem a 16.héten történt a vérvétel, megismételték, és kiderült, hogy minden oké!

Azóta 5 éves a kislány és rendkívül okos, egészséges....

2011. jún. 7. 17:39
 3/4 Akire77 ***** válasza:
47%
Szia.én csak a saját tapasztalatom tudom leirni.amikor nekem leveték az afp-t nem töltöttem be a16.hetetpár nap eltérés volt.a lényeg hogy alacsony lett az értékem.küldtek genetikai ultrahangra és magzatvíz vételre,bár én 33éves vagyok.ez az egész kalamajka kb5hétig tartott gondolhatod addig mit éltem át.a lényeg hogy mindent rendbe találtak.én már tudom hogy nem szabad elkeseredni.ha bárhová is küldenek az a te és a babád érdeke.reméllem tudtam valamiben segíteni
2011. jún. 7. 17:50
 4/4 anonim ***** válasza:

Hali!

Én még csak 20 éves vagyok, jelenleg 17 hetes a pocilakóm.

Én sem töltöttem te a 16. hetet, éppen ezért csomószor vissza kellett mennem vérvételre, bár ezelőtt is előszeretettel csapoltatott az orvos :)

A lényeg, hogy semmi gond nem lett belőle, az orvos azt mondta, ha figyelek magamra, a pici egészséges, és ha a pici egészséges, a vizsgálatok csak "rutinból történnek"

Boldog babavárást mindenkinek! :)

2011. jún. 7. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!