Nem tudom váltsak-e doki, vagy ne? Nem tudom elérni.
Úúú de ismerős!!! Nekem aznap nem volt elérhető, amikor meg kellett 28 hétre szülnöm a babámat, toxémia miatt, pedig írt gyógyszert azon a héten nekem a vérnyomásomra és elvállalta a szülést. Többet nem megyek hozzá.
Válts Te is, nem mindegy, hogy rossz érzésed van attól, hogy találkozol vele, vagy esetleg vársz rá hiába, akkor már inkább érezd magad rosszul attól, hogy lát más dokihoz járni, mint hogy Te is meghízol valakiben, akire utána nem számíthatsz!!! Minden jót kívánok Neked!
Váltsál, nekem is más volt a dokim a két gyerekkel, és találkoztam a kórházban az első dokimmal, köszöntünk egymásnak, és nem volt gond. Ezt csak mi, anyukák hisszük, hogy ez őket különösebben meghatja, ha lecseréljük őket. Szerintem nem is tudta honnan voltam ismerős. vagy csak azért köszönt, mert én ráköszöntem.
Szóval váltsál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!