Hogyan lehet kideríteni hogy a terhesség előrébb haladott?
Papírforma szerint hány hetes terhes vagy?
Nekem is hatalmas volt a pocakom, mindenki azt hitte ikrek lesznek. :) Persze csak egyedül volt a fiam és 3350g-mal született, tehát egy teljesen átlagos baba lett.
Utólag már tudom miért volt a nagy pocak. :) Sokat híztam és annak is a kb 60%-át a hasamra. Én ilyen fajta vagyok, hasra hízok a legtöbbet.
Nekem is hatalmas a hasam, mindenórásnak néznek, pedig csak 32 hetes vagyok. Nálam biztos, hogy nem fogant előbb a baba, mert pont abban a hónapban voltam ultrahangon, és középidőben volt peteérésem, mégis állandóan kérdezgetik, hogy nem vagyok-e elszámolva. Szóval a has mérete nem mérvadó. Ja, és hízni sem híztam sokat 5,5 kilónál járok.
Mindjárt linkelek egy tegnapi képet.
Kedves negyedik hozzászóló, azaz fotó linkelő. Nekem nálad nagyobb a hasam és a 25.hétben vagyok elvileg!
A többieknek is mondom, hogy napi háromszor kell szednem por magnéziumot amit a nőgyógyász írt fel, hogy ne nyíljon ki a méhszájam, de mióta szedem, egyre többször keményedek. De elég megnyugtatóak a válaszaitok hogy nektek is jó nagy volt a hasatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!