Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet kideríteni hogy...

Hogyan lehet kideríteni hogy a terhesség előrébb haladott?

Figyelt kérdés
Ultrahang szerint korának megfelelő a baba, magzatvíz mennyisége is jó. De mégis hatalmas már a hasam, összehúzódik gyakran a méhem, úgy nézek ki, mint aki 1-2 héten belül szülni fog. Az utolsó menstruációm akár már történhetett terhesség alatt is.
2011. jún. 7. 09:36
 1/8 anonim ***** válasza:
A has mérete nem igazán mérvadó. Attól függ, mennyire erősek vagy gyengék a hasizmaid, hogy fekszik a baba, hol tapad a lepény, főleg, hogy milyen alkatú vagy. A barátnőmnek félidősen már akkora hasa volt, mintha mindenórás lenne... A méhösszehúzódások, keményedések is normálisak félidő után.. ellenük szedj magnéziumot. Igazán az uh eredmény alapján lehet megállapítani a baba korát, de legpontosabban a 12. hétig, hisz addig még szinte egyformán fejlődik minden baba, csak utána jönnek elő az egyéni, genetikus eltérések. Ha a 12. heti uh-n a korának megfelelő méretű volt a pici, akkor jól számolták a korát.
2011. jún. 7. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:

Papírforma szerint hány hetes terhes vagy?

Nekem is hatalmas volt a pocakom, mindenki azt hitte ikrek lesznek. :) Persze csak egyedül volt a fiam és 3350g-mal született, tehát egy teljesen átlagos baba lett.

Utólag már tudom miért volt a nagy pocak. :) Sokat híztam és annak is a kb 60%-át a hasamra. Én ilyen fajta vagyok, hasra hízok a legtöbbet.

2011. jún. 7. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is hatalmas a hasam, mindenórásnak néznek, pedig csak 32 hetes vagyok. Nálam biztos, hogy nem fogant előbb a baba, mert pont abban a hónapban voltam ultrahangon, és középidőben volt peteérésem, mégis állandóan kérdezgetik, hogy nem vagyok-e elszámolva. Szóval a has mérete nem mérvadó. Ja, és hízni sem híztam sokat 5,5 kilónál járok.

Mindjárt linkelek egy tegnapi képet.

2011. jún. 7. 11:09
 4/8 anonim ***** válasza:

[link]

31+6 hetesen.

2011. jún. 7. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Igazuk van az előttem válaszolóknak,a pocak mérete nem mérvadó,nekem is óriási hasam volt (hasonló mint az utolsó válaszolónak) És még hónapok hátra voltak,de mindenki azt kérdezte,hogy mikor megyek szülni!
2011. jún. 7. 12:04
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves negyedik hozzászóló, azaz fotó linkelő. Nekem nálad nagyobb a hasam és a 25.hétben vagyok elvileg!

A többieknek is mondom, hogy napi háromszor kell szednem por magnéziumot amit a nőgyógyász írt fel, hogy ne nyíljon ki a méhszájam, de mióta szedem, egyre többször keményedek. De elég megnyugtatóak a válaszaitok hogy nektek is jó nagy volt a hasatok:)

2011. jún. 7. 21:36
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja és mindig lapos, izmos hasam volt, a hasamra híztam legkevésbé.
2011. jún. 7. 21:37
 8/8 anonim ***** válasza:

[link]

Második vagyok.

Ez a fotó a kiírt napon készült. :)

2011. jún. 7. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!