Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor jelentsük be hogy...

Mikor jelentsük be hogy gyarapodik a család? Hány hetesen?

Figyelt kérdés
2008. febr. 20. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
én 7 hetes vagyok,és mi csak a 3. hónapban mondjuk el. én és a férjem tudjuk csak.
2008. febr. 20. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
mi rögtön (5-6 hetesen) megmondtuk a szülőknek, nagyszülőknek, de másoknak csak a 12. hét után.
2008. febr. 20. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor megcsináltam a tesztet(5 hetesen) már aznap elmondtam Anyukámnak.A párom Anyukája 1 héttel később tudta meg.Sztem nagyon rosszul esett volna nekik ha csak 12 hetesen tudják meg.Meg én sem bírtam volna ki addig.Te döntésed,de sztem jobb volt hogy elmondtam.

28 hetes kismama

2008. febr. 20. 18:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Én már majdnem a pozitív teszt után elmondtam, alig bírtuk kivárni, hogy orvos is megerősítsen. Mindenkinek mindjárt megmondtuk, szülőkenk, rokonoknak, barátoknak, munkahelynek. Én sem bírtam volna titkolni.-)

Amúgy mindenkinek a maga döntése, hogy kinek mikor mondja meg.

2008. febr. 20. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Igazából rajtatok múlik mikor mondjátok el a környezeteteknek. Gratulálok nektek!
2008. febr. 20. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Figyelj, ha gyakran találkozol a szüleiddel, anyukáddal, nehezen tudom elképzelni, hogy titokban tudd tartani. Szerintem anyukád, észre fogja venni, hogy megváltoztál.

Én sajna még nem vagyok babás, de anyukámnak tuti elmondanám, hogy volt egy pozitív tesztem... A férjem szüleit sem váratnám a hírrel, a többiek még ráérnek.

2008. febr. 21. 08:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Nézd, ha babonás vagy ,akkor érdemes várni a 12. hétig.de miért is lenne bármi gond!Nem igaz? Mi 5 hetesen elmondtuk, mondjuk nem mindenkinek, de a szűkebb család tudta,igaz állományba is vettek.
2008. febr. 21. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!