Lehetséges az, hogy 10 hetesen látszódjon a terhesség?
Szia!
Én a 6. hétben vagyok, és már látszik rajtam. Annyira meg van duzzadva a hasam, hogy csak az nem veszi észre, aki nem akarja. Na meg mindenki azt mondja: Olyan furcsa vagy... Szóval szerintem ez teljesen alaktól függ, és persze kinek hogy rendeződik át a teste.
Szia
Nekem is 10 hetesen nőtt meg jelentősen a hasam, bár akkor talán még inkább felfujódva voltam, de nem apadt le reggelente sem...
Kinek hogy , változó:-)
Szia!
Ez teljesen alkatfüggő,de egyenlőre inkább meg vagy puffadva az látszódhat.Terhesen jobban puffad a has.
Egyébként,6 hetesen 2-3mm a baba,tehát kizárt,hogy látszódjon:-))
10-11hetesen a méh mérete mégcsak férfiökölnyi kb.
De ne aggódj,fog majd látszódni rendesen:-)))
Én is alig vártam már,hogy pocakosodjak,pedig a 3-ik babót várom.Imádom ezt az állapotot:-)
Gratulálok a babádhoz,egészséget,és boldogságot kívánok hozzá.
szerintem látszódhat. sőt tapasztaltabbak az arcodról megmondják, hogy állapoto vagy :). Sokak szerint megszépülnek a nők. Én akkor lettem bizonyos a második terhességem amikor a barátnőm olyanokat mondott : nem tudom mi változott meg, de olyan szép vagy mostanában... lehet, hogy a magzat még csak 5-6 mm, de a női testben már nagyon sok változás megy végbe.
"megint kismama"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!